iremakpinar38 Kızım haftasından büyük gosteriyormuş, bu böyle devam ederse erken doğum olabilir diyorlar, sizcede öyle mi 🧐❣️
Seyturak iremakpinar38 öyle bişey olduğunu sanmıyorum benimde önden gidiyor böyle bi konu hiç açılmadı doktor tarafından ayrıca ablamında önden gidiyordu hatta 4750 sezeryan doğum yaptı 40+ haftada,erken doğurmadı yani🤷♀️
beyzanurgcl iremakpinar38 hayır canım benim öyle bişi yok benim de ilk gebeliğim de kızımda hep gelişimi ilerdeydi hatta son zamanlarda 4 haftaya kadar çıkmıştı gelişimi 4 hafta ilerde demişlerdi ama hiç bir sıkıntı yaşamadım tam 39 haftada doğumum gerçekleşmişti
Busra2365 iremakpinar38 Canım benimde 2 hafta önde gidiyor erken doğum olabilir mi bu sebepten diye sorduğumda doktorum olabilir demişti ama bazı doktorlarda alakası yok diyor bende anlamadım
Hilalya35 Emin değilim ama benimde hep ileriydi 32 haftada durdurdular 38 de doğum yaptım ikinciye hamileyim buda ileride bir iki hafta
sumelegi Seyturak aynen erken doğum değilde bebek 4 kg geçerse sezeryan oluyor diye biliyorm.:) tabı doktorunuzla konuşursanız daha sağlıklı bilgiler alırsınız
Seyturak sumelegi 4 kiloyu geçerse annenin kemik yapısına göre doğum şekli sezeryana dönebilir demişti doktorum. Ablamın hemen sezeryan olduğu belli oldu zaten:) benim doktorum önde gidiyor diye erken doğum sezeryan vs demedi daha bakalım hayırlısı olsun