Ceylanakan Guzel-gozlm babada 14 haftalık erkek denildi ama doğru mu bilmiyorum https://imgyukle.com/i/Rg3P3M Bakabilir misiniz arkadaşlar
Aysen17 Guzel-gozlm 16.haftamda banada erkek dedi ama kesin 20.haftada garanti olur dedi doktorum.ama biz ilk ultrasonda görmüştük erkek olduğunu fotoğrafta da belli olur gerçi.
Edabykl Guzel-gozlm Allah allah ya en azindan ordan bakardık bi fikir yürüturduk bidaki kontrole kaldi
Guzel-gozlm Edabykl 12 Mayıs’ta tekrar gidicem özel ile devlet hastanesi çok farklı özel çok iyi bakıyor ama devlet iyi değil burda mecbur devlete gidiyorum bende artık hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da
Edabykl Guzel-gozlm evet devlet oyle doktorda oyle bende devlete gidiyorum ama bikere daha ultrason vermezse doktorunuzu değişin oyle devam etmez cunku bebegin ultrason görüntüsünü almak en dogal hakkiniz
Guzel-gozlm @"A Aysen17 hmm hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da ama insan heyecan yapıyor tabi
Guzel-gozlm hayirlisi06 kız doğuyor benim içime sanki bir kızım olucak gibi hissediyorum sağlıklı olsunda