Prenseslerinannesi344 Mrb sacimi kestiricem ama hamilelikte bebeğin ömrü kisalirmis doğrumu hurafemi sacimo hamileyken kestiren varmı ?
withmom Prenseslerinannesi344 ben kestim ve hurafe tamamen. İnanıp da kendini stres yapma böyle şeyler için duanı et kes ☺️
Muzlupuding Prenseslerinannesi344 o bahsettiğin hurafe ama özele gittiğim doktorum bir müddet kestirme dedi bana sebebini sordugum da ise o taraklarda bir sürü mikrop var şuan hassas dönemlerdesin az zaman geçsin istersen boyat bile dedi bende peki dedim
Ecekadir Prenseslerinannesi344 bende kestirdim baya uzundu kısacık kestirdim diğer aya doğum var sıcakta bide uzun saçlarlarmı uğraşcam 32 haftalık falandım galiba kestirdiğimde
Eda3 Prenseslerinannesi344 daha 2 gün önce kestirdim.. lütfen böyle şeylere inanmayın rabbimin verdiği ömrü saç kestirmek kısaltırmı hiç.. batıl inanç bunlar.. saçlarımızda dökülüyor kendiliğinden dökülüyor diye bebeğin ömründen mi gidiyor yani saçma..
Tiredmother Prenseslerinannesi344 bana göre saçma fakat annem 22 yaşında ablamı kaybettiğimiz ve onun hamileliğinde saçlarını kestirdiği için asla kestirmeme izin vermiyor. Hurafe murafe bekle 9 ay ölmezsin diyo mecbur bekliyorum aşırı çabuk uzayan bi saçım var o kadar bunaldım ki küt kesicem doğurduğum gibi 😂
RabiaBozat Prenseslerinannesi344 Ömrünü Rabbim zaten çoktan yazdı alnına. Çok saçma geliyor o yüzden bana böyle şeyler