dalin Sinemm 36+0 haftalikken 2880 gr 49 cm di yavrum amniyon sivimiz fazla cikti sadece 2 gun sonra kontrolum var bakalim ne kadar kilo almis suyumuz azalmismi ins azalmistir 🙏
Sinemm OlgaArslan Maaşallah iyi kilosu cnm bende bugün gittim 35+2 kızım 2600 çıktı artık her hafta gidicem bakalım 🙂
OlgaArslan Sinemm evet bizim bebiş 2 hafta önde gidiyo dedi doktorum iri olabilir demişti bakalım doğunca görecez 😊
Donekalann Sinemm aslında pek te istemiyorum kilolu olmasını 2900 felan yeter normal doğum olacak çünkü zorlanmaktadır istemiyorum 😂
Sinemm Elfgny yok yok geçer maaşallah cnm bence iyi programlarda da ortalama böyle mesela benim hep önde gidiyordu şimdi haftasında yakalamış doktor normal bir durum haftasına göre uyumlu olsun yeter dedi cnm
Elfgny Sinemm aynı benimde 34 e kadar hep önde gitti doktor o yüzden iri olcak dedi bana. Şimdi haftasıyla aynı gidiyo ondan takıldım sanırım🤗 sağlıkla gelsinler inşallah🙏😍
Sinemm Elfgny benimde kafama takıldı ama doktoruma sordum normal bir durum dedi canım 🙂iyiler maaşallah sağlıkla gelsinler inşallah
Sinemm Donekalann hahah bende normal düşünüyorum çok korkuyorum ama şartlar uygun olursa denemek istiyorum bakım hayırlısı 🙂