Papatyam2 TazeAnne06 97 çok şükür ikili rakama düşenleri görünce çok heveslenirdim çok şükür alalım kucağımıza aldığımız günüde görmeyi nasip etsin inşallah 🤲❣️🌸
TazeAnne06 Papatyam2 amiinnn inşallah Allah ım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️❤️
Ozlm0916 TazeAnne06 yakup eymen 🥰🥰 yakup kayınbabamın ismi bide hz peygambermizin ismi 😍 eymenide öylesine ekledik
Ozlm0916 TazeAnne06 masallah kuzum adıyla yaşasınlar dedigin gibi saglıcakla kucagimiza alalim evlatlarimizi gün gectikce heycan basıyo ama dogumdan korkmuyorum belkide daha var diye son günlerde çok stres olurum 😇
TazeAnne06 Ozlm0916 ben de doğumdan korkmuyorum pek benim asıl korkum dopumdan sonrası inşallah evlatlarıma iyi bir anne olabilirim 🤲
Nazligulbaskak TazeAnne06 kasık ağrıları sık tuvalete çıkma halsizlik dışında Bi sorunumuz yok şükür 😊🙏
TazeAnne06 Nazligulbaskak ben de bugün bi pikniğe gidiyim dedim hava öyle bir çarptı ki ayaklarım bana sövüyor şuan neyine senin dışarı çıkmak otur evinde der gibiler 😂😂😂