Ilk hamileligimi uyutularak yapdim ikincisinde bebegi gormek istedim korkuyordum ama hic bisey hissetmedim bi karnima bastilar onda cok kotu oldum bide bebek dogunca dikerken cok maffoldum rahmim yapismis bagirsaklara idrar torbama dr cok zor bi ameliyat oldu dedi bebegimi getirdiler bi opdum 3 resim hizlica goturduler beni odaya cikariyorlar bebegim ne zaman gelir dedim kimse ses etmedi bebegimin cigeri gelismemis suyum azdi yatisim yapmislardi 36+2 hafta da bebegim cok zor nefes aliyor hiriltisi filan goremedim dun gece 11 48 de bebek dogdu sabah 5 6 gibi baska hastaneye gonderdiler kuveze koymuslar hemen sabahda bebegimi gorcem dedim taburcu oldum dr bizim moralimizi bozdu bebegin durumu iyiye gitmiyo falan eve geldim bebegim yanimda yok oyle zor bi durum ki o orda aci cekiyor uyutuyorlarmis antibiyotik veriliyor solunum cihazinda sabah gordum elimi sirtina koydim kedi hiriltisi gibi sirti cok zorlaniyor o minik eliyle parmagimi sıkdı Allahim dua edin nolursunuz duzelsin cigerinin teki gelismemis cok zor sut gelmiyo sagiyorum ilerde vermek icin maffolfuk