Breeze1990 Kızlar a101 den misafir tiıramusu almıs ınce bır dılım yedim, sımdı aklıma geldı çiğ yumurta var ıcınde demi yani birsey olur mu cok uzgunum :(
Senaras0604 Breeze1990 Kreması pişirilerek yapılıyor zaten yumurta da pişmiş oluyor diye biliyorum bi sorun olmaz o yüzden
Reyhan35 Breeze1990 zaten tatlı olurken pişiyor yumurta sorun olacağını düşünüyorum ben hamileliğimin başından beri sütlü tatlı yerim ve genelde yumurta oluyor içinde
Breeze1990 Efemom2 vallaha içim rahatladı bu kadir gecesı yuzu suyu hurmetıne tum dualarınız kabul olsun🙏🏻
Karabiber Breeze1990 yav Allah aşkına saçma sapan düşüncelerden çıkın yaa. Hee ya hemen bi şey oldu çocuğa eyvah ne bok yicez yaa. Rica ederim annesi saçma sapan şeyler düşünmeyin az biraz mantık ya
Breeze1990 Karabiber neden saçma sapan olsun çiğ yumurtadan yapılıyor ve bakteri var cok .yıyın o zaman siz
Breeze1990 Karabiber ne bok yicem yaaaaa da demedim .siz bu yorumları burda gebelıkle alakasız alakasız konular acan ınsanlara yazın
Dark Breeze1990 direk çiğ değil pişiyor kreması. Ama gene de öyle hazır ürünler tüketmeyin güvenip. Direk çiğ olan biseye dikkat edin bir kereden birşey olmaz diyenlere aldırmayın. Hangi bir kereden geleceğini bilemeyiz. Afiyet olsun 🌸
Breeze1990 Dark evet cok haklısınız, daha once olan varda boyel ona gore dıkkat edeyım diye sordum bende katılıyorum bir kereden birsey olur ne zaman olcagı belli olmaz sagolun🙏🏻
Efemom2 Dark hazır tramisular evdeki yaptıklarımz gibi pişilmiyor çogu kremalar santiler kabartılarak ve jelatin kullanılarak yapılıyor
Hilalya35 En sevdiğim tatlıdır 36 haftalık hamileyim ve kaç kere yediğimi ben bile hatırlamıyorum 🤭🤭🤭
Dark Efemom2 a101 dekini yemedim öyleyse bilemiyorum. Pastane falan bazıları pişirerek yapıyor. Ama tabi bence gebelikte hic dışarıdan yememek en sağlıklısı