ZeynepFatih [bilinmeyen] 27 haftalığız sizin haftanızda hep kasık bölgemde hissettim bebeğiniz yukarıdadır fakat ayakları aşağıda olabilir 🤗
DilekAlkanat 16+3 hala hissetmedim nezaman hissedicem. Hissetmedigim icin 15gunde bir dr a gitmek onun orda oldugunu gormekten saglikli oldugunu bilmekten emin olmak istiyorum 🙈
ZeynepFatih DilekAlkanat ilk gebelikse 22. Haftaya kadar normal diyor doktorlar bende sizin gibiydim hep doktora taşınıyordum ama ben 16 da hissettim o haftalarda hergün hareket olmuyor birkaç gün arayla hissediyordum normal değil sanıyordum fakat normalmiş endişelenme annesi 🤗 çikolata ye veya muz bol su ile tüket sol tarafına yat bakalım ❤
ZeynepFatih [bilinmeyen] doğrudur endişelenme canım bebeğinin kafası aşağı döndüğünde göbeğinde hissedersin tekmeleri 😂 bizim döndü artık göbeğim zıplıyor sürekli sadece lavoba ihtiyacım olduğunda meshaneme tekme atıyor 🙈😍
DilekAlkanat ZeynepFatih muz ve su tuketiyorum ama cikolatadan uzak durmaya calisiyorum sadece dr kontrollerine gittigmde yiyorum cikolata bagimlilik yapiyor bnde cok seviyorum insulin direncinden korkuyorum o nedenle yememeye calisiyorum
Nurarslan [bilinmeyen] bende tam dediginiz yerdr gobek deliginin altinda sag ve solunda hissediyorum.gayet normal.benim bu 3.gebelik kizim olucak insallahh🌹Her bebegimi farkli yerde hissetmistim bunarada 😊😊
ZeynepFatih [bilinmeyen] İnşaAllah canım o zaman uyutmaz seni😂 ben sürekli dayak yiyorum şahsen geceleri uyuyamıyorum 😂 seni her zaman hisseder bebeğin ile ne kadar çok konuşursan o kadar iyi olur ha birde göbeğini sev çok hoşlarına gidiyor 😍🤗
ZeynepFatih DilekAlkanat muzu tüketiyormuşsun zaten o yeterli olur canım hissetmesen bile normal herkesin aynı olmuyor sen endişelenme annesi bebeğinde etkilenir sen stres yaptığın zaman 🤗
ZeynepFatih [bilinmeyen] ne demek canım her zaman yardımcı olabileceğim bir konu olursa bilgilendiririm 😍🤗
Svde [bilinmeyen] bende 19. Haftadayım göbek deliğinin hizasından kasığa doğru hissediyorum. Ama hep solda hissettim henüz sağda bişey yok sola elimi koyuncada hissediyorum bi kaç gündür
1PrensAnnesi [bilinmeyen] bende hep göbek deliğimin altında olurdu pıt pıt atardı orda 😍 çok eğlenceli bişeydi