Denizz123 Sevval1 Bir-susam-hikayesi Sefsim GamzeeeB YeninesilAnne EGF Sibel_l3 127383 Karali Trkn_09 Buseyllzr [silindi] NrcnKc Berf123 Sabibo Cerennnn5858 keremveannesi Mommhappy Biroglanannesiii Lamia65 Aysll33 Lalince strawberrymomyy strawberrymomyy Ayvacekirdegi Lalince bussraozturk Sirkelimon Kizilkafaa Kaulse SevgiBlc Ocean-blue Tgb7 Evin10 Bngayl Efemom2 -_Esra_- Mervek04 Efem6363 2kizanasi Prensesmelek cakirmom minikkusum123 yesilekose Mlk_ygtali Mavimucize Aslisoydan Busraaaerskn DeryaCan01 Aselimm23 Dolunaybelinay Tubmavi Yolarkadasim aslicatkin ilknurrr_14 Selma-gkt Mmasal Esrayksel1 Meneksse Ervibay Hepinizden Allah razı olsun. Güzel dualarınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerinde daime gönlünden geçeni nasip etsin 💜🤲 Her birinize sağlıklı gebelikler, hayırlı evlatlar ve çocuklarınıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah 💜🤲🌸
SevgiBlc Denizz123 okudum rabbim kucagini bos birakmasin insallah bana gelen mucize sana da gelsin insallah amin 🤲🏻
minikkusum123 Denizz123 okudum Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sana da bütün evlat sahibi olmak isteyenlerede
Mlk_ygtali Denizz123 okudum🤲🏻 rabbim tum istiyenlere icindede sizlere tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻😘