Wonderful_mom Kizlar elektrikli süpürgemin fişini taktım aniden çalışmadı 🙄🤷😐😒 ışık ses hc birsey yok ne olmus olabilir yaa dogumuma da az kaldı kafayı yiyecem 😒😒
nuhunannesi42 Wonderful_mom forumda bı tamirci olduğunu dusunmuyorum en yakın tamirciye başvurmanızi öneririm saygılar 🤦
Wonderful_mom nuhunannesi42 Onu akıl edemiyecek kadar akılsız degiliz heralde.. siizn de fikriniz yoksa yorum yapmayin.. basina gelmis olabilir diye yazdim hersey tamirlik olacak diye birsey yok BAYAN ÇOK BİLMİS size de saygilar 🤚
Sema065 Motoru yanmış olabilirmiş 😂kablosu ağrızalanmış olabilirmiş fişi çıkmıştır bir sürü sebebi oluyormuş
Wonderful_mom Sema065 Motordan oldugunu zannetmiyorum çünkü motor yaninca ses yok ışık varmış 😒 geçen bir arkadas post açmıştı. Onunda öyleymiş evde cozum bulmus bulamiyorum posti 😒
Sema065 @Wonderful_mom benim eşim tamirci sordum çoğunlukla evde yapılamaz dedi nerden nasıl arızalandığına bakıp bulmadan anlayamazlar dedi
Wonderful_mom Sema065 @nuhunannesi42 Demekki tamirci olabiliyormus postta.. cok tsk ederim eşim eve gelince baksin olmadi yarin gotursun mecbur 🤷😐
Sema065 @Wonderful_mom eşin baksın bi belki bulur valla çoğu zaman ben de tamir ediyorum kendi birşeyim bozulunca 😂😂😂terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya eşim de öyle
Sema065 @Wonderful_mom evet canını sıkmaya değmez hal olur biz tamirci olduğumuz halde sürekli bozuluyordu 3 gün eşimi beklediğim oluyordu tamir etsin diye 😂😂
Wonderful_mom Sema065 Ya normalde takilmam da dogumuma az kaldi yarin gun almaya gdiiyorum temizlik filan kalir simdi 😒😒