funnymummy ne desem teselli etmez biliyorum çünkü aynısını yaşadım önce 19 haftalık suyu bitti dediler doğdu yaşamadı sonra 23 haftalık açılmam oldu doğdu bir saat yaşadı vefat etti elime bez parçasıyla verdiler gömmeye götürdüm elimle yavrumu yıkadılar cenaze namazı kılındı büyük adammış gibi evlat acısını sonuna kadar yaşadım rabbim bir daha yaşatmasın tam bittim dediğim anda tekrar hamile olduğumu öğrendim şu an 29 haftalık hamileyim unuttum mu asla her an aklıma acısı hala aynı ama içimde atan minik kalkp için ayaktayım çünkü onun bana benim de ona ihtiyacım var seninde öyle olucak emin ol rabbim büyük tam bitti dediğin anda baslicam herşey , bir vaaz dinledim rabbim melegine soruyor kulumun gönül meyvesini yani evladını aldınız mı ondan melek diyor evet ya Resulullah , peki diyor kulum buna karşılık ne yaptı , melek cevap veriyor Allah verdi Allah aldı dedi isyan etmesi diyor , rabbim cevap veriyor o halde kuluma cennetimde bir köşk hazırlayın ve adını hamd çeşmesi koyun ne şanslıyız yavrularımız şu an cennette bellki evlendiler bile bize şefaat edicekler annem babam girmeden cennete girmem dicekler 🧡