Esku Kızlar yakın zamanda nerede hangi hastanede hamgi doktora tüp bebek yaptırdınız birde maliyeti ne kadar ?
Huriye1996 Esku tabi ilaçlar hemen bırakılmadgi için 1000 tl kadar da sonra biten ilaclari yazdır et o tutuyo bu kadar.
ZMM8888 Esku 4 sene arayla iki tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım aynı doktorda yaptırdım çok şükür ikiside tuttu ilki ozmnlar fiyatlar uygundu ikincisinde hazır embryom olmasına rağmen şimdiki kullandığım ilaçlarla birlikte 30 bin TL tuttu Doktorum Op.dr Mehmet Koç Instagram dan bakabilirsiniz
KonuMankeni Huriye1996 canım arkadaşım için soruyorum da devlette tüp bebek tedavisi olabilmek için şartlar neler acaba
Huriye1996 KonuMankeni 24yasindan büyük olmak , en az üç yıl evli olmak ,hiç cocuk olmaması ,2 aşılama en az iğne ile yapılmış ama, hapı kabul etmiyo. Sigortalı olmak vs.
bebekece Huriye1996 2 aşılama duruma göre bende erken menapoz olduğu için hemen tüp bebek dedi aşılama yapmadılar bile ilk denememde. Hormon testleri normal çıkarsa aşılama diyolar Süleymaniye Hastanesinde yaptırmıştım tutmadı ama. Em son 3. Denemeyi Ali Osman Koyuncuoğlu nda yaptık Ekim ayında şükür 27 haftalıl kızıma hamileyim ozaman ilaçlarla birlikte 20 bin civarı tutmuştu ama şuan daha fazladır😒
Huriye1996 bebekece bilmiyorum benim iki olumsuz aşılama olmasına rağmen 3. Deneyelim bizim hastanemizde dediler, onda da yumurta da hic gelişme olmadı iptal ettiler direk tüp bebeğe gectik, eğer sorun erkek faktörü isede aşılama şartı yok sanirim
winterwitch Esku benim ekim gibi yumurta toplama işlemi oldu aralıkta transfer muhtemelen fiyatlar 4 5 bin artmıştır :/
asilannesii Esku ben şuan yaptırıyorum Trabzonda medicalparkta 15.500 tüp bebek ilaçlar 10.000 civarı tutar dediler şuan 4 bin verdik ilaçlara dahada veririz yani. Ama tüp bebek öncesinde kontrollere gidip gelirken falan giriş parası tahliller derken 6 bin harcadık.