Esrakky Selam kizlar Şanlıurfa için detaylı ultrason nerde yaptirdiniz memnun kaldinizmi fikirlerinizi yazarmisiniz ?
mira_elifada Esrakky eyubiyede emre ekmekçi vardı şimdi New hospitala geçmiş ondan yaotirmistm ama bnmki acil di diye hemen almıştı yoksa sıra gelmiyo .Şinasi çiftçi var ama iki yil once 250 liraydı şimdi ne kadar bilemiyorum 🙃
mhmmddgc Esrakky Devlette şinasi çiftçiye gittim. Kadın Doğumdan yeşil alan açtırdım aynı günde randevu aldım. Mhrs üzerinden. Bence gidebilirsiniz ama renkli usg resmi falan vermedi bana veremiyoruz dedi hatta hiç resim vermedi 40 dkka falan sürdü bakmasıda. Ben ilk kızımda özeline gitmiştim çıkta memnun kalmıştım
Berfintze Esrakky Bülent sezgin kendi kiligini 20 25 dk sürüyor gayet incelemisti bebeğin her yerini ben memnun kaldim
denizinannesi6163 Tek bir Doktpr var academiada zaten ismini pek hatırlayamadım 😅 kadın doğumcun yönlendiriyo ilk ona görünüyorsunuz bi 15dakk falan sürüyo renkli resim de veriyorlar.
Ogretmenanne21 Arkadaşım nev hospital da yaptı 400 TL ye bayağı ilgilenmiş yarım saatten fazla bakmış incelememiş bebeği
mervtas mira_elifada Şinasi çiftçi şuan eyübiyedeki hastanede daha geçen hafta muayaneye gittim gayet ilgili
B-01 Bende nev hospital Emrah ekmekciye yaptırdım 2 buçuk ay önce yarım saat rahat sürdü.400 tl ödedim doktorum da çok detaylı bakmış falan dedi.Imkaniniz varsa biraz fazla verin detaylı baktırin.bi kaç yüz tl için çocuğunuzu riske atmayin
3babymom B-01 Mrb peki randevu alarak mi gittiniz yoksa orda sıra mi beklediniz eğer randevu ise nasıl aldınız yardımcı olur musunuz
3babymom B-01 nasıl bir doktor ilgili mi hani sorulara cevap veriyor mu ben de bayramdan sonra emre ekmekçi ye gitmeyi dusunuyorum
B-01 3babymom randevu alarak gittim.Nev hospitali aradım sekreter verdi randevuyu.o zamanlar daha yeni hastaneye gelmişti fiyatı artmış olabilir şimdi
B-01 3babymom gayet ilgili zaten tam olarak neye baktığını bilmediğim için soramıyorum ama detaylı bir şekilde her şeyi tek tek anlatıyor söylüyor göz sağlığı parmak kemik sağlığı kemiklerini sıvı beyin gelişimi mide gelişimi vs vs yarım saat rahat sürmüştü
3babymom B-01 çok teşekkür ederim ben de bayramdan sonra gidicem hastaneyi arar randevumu alırım inşallah çok sağolun 🌸
cihangirinannesiii 500 suanda ben bütün kontrollerimde ona gidiyorum emre ekmekçiye içiniz rahat gidebilirsiniz. Ben çok memnunum
Esrakky mervtas Gercektenmi bana ky klinikte oldugunu soylemişti oysaki 500 tl dediler hatta nerde tam olarak
mervtas mira_elifada öncelikle kendi doğum doktoruna gidiyorsun sana yeşil alan açıyo ondan sonra randevu alabilirsin
cankusumyavrum Merhaba canım eyyübiyedeki hastanede Şinasi çiftçi var önceden özeldeydi devlete geçeli çok olmadı randevu al git hiç boşuna para verme adam hem çok ilgili hem de adı nam salmış Urfa’da