Cerennnn5858 Kızlar selam Bugün post acmıstım ama merak ettiğim bişey var. Kimyasal gebelik geçiriyomuşum bugün öğrendim Kanama nezaman baslar süreç nasıl oluyo
melekortac Cerennnn5858 Benim adetim tam 7 gün geçtiğinde kanamam başlamıştı. Hamileyim diye seviniyorduk. Malesef kimyasal gebelikmiş. Yaklaşık beklenen adet tarihinden 1 hafta sonra kanama başlar
MinnieMouse Cerennnn5858 geçen ay bat 1 martti, HCG takibiyle 15 Mart’ta düşüşe geçince kimyasal olduğunu öğrendim, 19 Mart’ta kanamam başladı 5-6 gün sürdü ve bitti. Lekelenme de olmadı.
Yanne Cerennnn5858 geçen sene 5 martta hamile olduğumu öğrendim öyle sandım yani tam 10 gün sonra ara ara kanamalarım başladı ve malesef sonlandı. Betam 999 üstüne çıkmadı düzensiz arttı 800 den sonra
Cerennnn5858 portakalcicegii kanama baslamadanmı lekelenme oldu canım. Bende henüz bişey yok akıntım var. Kasıklarım agrıyo sürekli karnımda şiş. Cok agrın oldumu normal adet gibimi geçiyo
portakalcicegii Cerennnn5858 kasık agrısı ve hafif kanamam oldu bildiğin adet kanı gibiydi. WC girdikten sonra kanama kesildi ama kahverengi lekelenmem devam etmişti.
Tugba_usa 5,6 gun icerisinde baslar benim surekli tekelenmem oluyordu 6inci gunu basladi kanamam ama kisiden kisiye Cok fark ediyor benim asiri agrili gecdi :( Cok gecmis olsun!
Cerennnn5858 Yanne benımde kasık agrım var. Beklıyorum ama kanama baslamıyo henüz. Korkuyorum cok kanama olurmu agrı olurmu diye. Nide dış gebelik olsa değer düşmüyomus sanırım benım dustu dıs gebelıkmı diyede korktum doktor değil dedi ama
Yanne Cerennnn5858 korkma canım çok ağrılı olmuyor ben ağrı yaşamadım kürtaj olmak zorunda kaldım kanamaya rağmen değerlerim az da olsa yükselmeye devam etti dış gebelik diye bende korktum ama değilmiş şükür. Ağrısız atlat inşallah hiç korkma adet ağrısı gibi oluyor benm bacaklarım çok ağrımıştı. Umudunu kaybetme tam 9 ay sonra tekrardan hamile kaldım bilerek bekledim. Şimdi temmuzu bekliyoruz kavuşmak için. Allah’ım sanada nasip etsin bu kötü günleri unuttursun inşallah 🌸❤️
Cerennnn5858 Yanne canım nasıl yükseldi değerin. Once düştü sonramı yükseldi peki. Benım 25 ten 18 e düştü
Yanne Cerennnn5858 hayır hiç düşmedi hep yükseldi ilk 800 e kdar çift katı arttı değer normaldi sonra düzensiz artmaya başladı zaten kanamam başlamıştı :/ senin regl olman yakındır o zaman
Zuzununannesi01 Cerennnn5858 çok geçmiş olsun canım bende aralık ayında kimyasal geçirdim önce leke geldi doktora gittim beta yükselmemiş dedi doktor kimyasal dediler bi kaç gün leke olarak geldi sonra kanamam başladı akşam çok kötüydü ağrıdan duramıyordum ya yok böyle bişey nasıl ağlıyorum ağrıdan sonra kesildi ardından parça düştü rahatladım 10 gün sürdü kanamam yani anlayacağın normal adet gibi değil belki kişiden kişiye değişir
Cerennnn5858 Yanne İnşallah canım. Beklemekte cok zor. Agrım var. Ne zaman olcam diye beklıyorum. Neyle karsılasıcamıda bılmıyorum. Kac haftalıkken oldu senın
Zuzununannesi01 Cerennnn5858 bilmiyorum ki canım adetim 1 hafta gecikince başladı leke adetime 2 gün kala öğrenmiştim
Cutepet Cerennnn5858 ben 2 sefer yaşadım. 2 sindede evde test yapıp çift çizgi görmüştüm. İlkinde beta 400dü ama adetim 6 gün geçtikten sonra kanama başladı ağrılı bi regl gibiydi 7-8 günde bitti. İkincisinde gene evde testle öğrendim beta 100lerdeydi gene adet tarihimden 4 gün sonra aynı şekilde kanamam başladı 7-8 günde bitti. İkisinde de kanamam bitince beta baktırdım sıfıra düştüğü için kürtaja gerek kalmadan kimyasal gebelik geçirmiş oldum. Şimdi 3. Ye hamileyim inşallah bu sefer başarabiliriz sende umudunu kaybetme kendini hazır hissettiğinde stres yapmadan tekrar dene nasibinde varsa gene oluyo 🌸🙏🏼
Cerennnn5858 Cutepet Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin kuzum. Benım dusuk değerim adetten bigun once 25 cıkmıstı. Senın kac haftalıktı dusuk oldugunu ogrendıgınde degerın yuksekmıs
Yanne Cerennnn5858 stres yapma kendine bir anda oluyor ağrısız da olabilir herkeste aynı olmuyor 4 haftalık falandır heralde o zaman
Cutepet Cerennnn5858 amin hepimize nasip etsin🙏🏼 Sanırım biri 6 hafta diğeride 4-5 haftalıktı ama ikisinde de kalp atışı duymamıştım sadece kese görmüştüm. Kalp atışı duyamadan kanama olmuştu