Iremshn Böyle üstünde araba dinozor olan kıyafetler hiç hoşuma gitmiyor pijama gibi çoğu, nerden buluyolar bu güzel kıyafetleri siz nerelerden aldınız🙄
Minnacksevdack Iremshn ben de nefret ediyorum o kıyafetlerden. Babymall mağazasından alıyorum ben hep. Hatta çoğu şeyi renksiz aldım diye hastane çıkışını mavili aldık 😂
Havvauslu Iremshn benim kızım oluyor diye sanırım erkek giysilerine canım kalıyor suan öğrenmeden cinsiyetini biraz alışveriş yaptık ful erkek için almışız bence kızlar için klasiklesti güzel gelmiyor benim gözüme yani
Deletedmom73711 Iremshn Güzel erkek kıyafetleri gerçekten sayılı mağazalarda var. H&M Zara Arada bir LcWaikiki Cigit B&G Aklıma bunlar geldi
Iremshn Minnacksevdack mersinde öyle bir mağaza yok sanırım🥲 lcwde nude renkli bir tulum gördüm sadece onun harici göz kanatıyor
damlos_01 Ben lc wakiki den aldım tek renkler çok vardı bebeğime aldım renklerden kombin yaptım instagram da cicisbebe var orda da güzel tarz şeyler var :)
Iremshn Havvauslu ay ben de kız hissediyodum ve kız kıyafetleri bakıyodum hep erkek kıyafeti seçeneği pek yok çok üzgünüm😔
Elizzannesi Havvauslu bana da tam tersi geliyor 2 oğlum var simdi kızım.olscak ne elbiseler bandanalar aldim 😅😅
Cks Iremshn ay ben çook güzel şeyler aldım oğluma hiç öyle pijama gibi değil. Trendyol ve hepsiburadadan aldım. Ebebekte de çok güzel takımlar var. Barbatoz diye de geçiyor. Askılı tulumlar falan çok güzel.
Elfs Edabykl aynı ürünü ebebekte görmüştüm 12 ve 13. Haftada kız dedi doktor 18 de erkek dedi lila olanını kız olacak diye almayı çok istemiştim. Sizinkini de o sandım.