Taricat hunilimom İlk gebelikten rahim , karın kasları falan alışkın olduğu için galiba baksana herkes böyle yazmış 😳
Taricat 2koftemom İnsAllah canım herşeyin fazlası zarar gerçekten sebze ağırlıklı beslenmek gerek et balık vs de tuketecegiz tabii ama ekmekden özellikle biraz uzak dursak faydası olur gibi 🙄
2koftemom Taricat ekmekte bazen kurtarıco oluyor sık sık acıkınca bastırıyor gibi yada salacaksın alcaksın kiloyu dopumdan sonra vermeye baslıcksn ☺
Taricat 2koftemom doğru diyorsun ekmeksiz de doyulmuyor 😂 amaaan en iyisi salmak haklsiin 😂kilo değil mi bu yahu veririz n’olacak 😂
Tazeanne0134 Taricat 😂😂 kız Allah tependen baksın bende yakın sandım 😂😂 ay hiç güleceğim yoktu ilk gebeliğin galiba
Taricat Tazeanne0134 hahaha 😂 yok kiz ikinci gebeliğim 😂 şimdi büyür diye dusunerekten sormadım zatii imkanı yok şimdiden büyümesine 😂😂😂 öyle söylentiler dolaşıyordu 2.gebelikte daha çok büyüyor gobus diye ondan sordum 😂
2koftemom Taricat evet ben sırf bidaha hamile kalırım diye vermeye çalışmadm bu son hamileligim bundan sonra kendime yatırım yapcam mesrla varislerimide beklettim çünkü artıyor hamilelikte Allah yardkm etsın bize inşallah o günleri görürüz😄
Tazeanne0134 Taricat kız yok daha 5 haftalık ne büyümesi 😂 diyorum ya bende son zamanların sandım benim 12den sonra 29 gün kaldı erken gelmezse küçük hanım
gamzebngaa_dmr Taricat bugün doktor kız dedi ben kız görüyorum yüzde yüz dedi sonra ben tamam alışveriş yapayım mı hiç yapmadım dedim yapma dedi bekle detaylı ultrasonu diye şimdi madem yüzde yüz dedin kessin konuştun neden bekle diyosun ya bunları sormayı unuttum tabi 😂
Taricat gamzebngaa_dmr oyy hayırlı olsuuun 😍😂 benimde ilki oğlan bu da kız olsa keşke 😂 tabi sağlıklı olsunlar en başta 🤲🏻
2cocukluana 21 haftadayim daha kilo almadim ama 1 haftadir karnim cikti belli artik kizimda 6.aya kadar kimse anlamamisti hamileligi.bu daha erken cikti daha büyük olacak galiba
gamzebngaa_dmr Taricat teşekkür ederim benim ilkide kız bunu erkek istiyordum içimden hala erkek geçiyor bekle dediği için umutlandim ama bilmiyorum herkesede dedim kız 😂