MerveEbru Kızlar normalde iri göğüslerim vardı zaten ama hamilelikte ekstra şişti ve şuan ağır geliyorlar resmen henüz 21+2 yim süt birkmemiş hali bile ağır ve uçları ağrıyo. Sizin göğüsler ne alemde 😀
Pyrz_07 MerveEbru yarın 26 haftalık olacağız inanın kocaman oldular ve doğumdan sonra daha da büyür diyolar daha ne kadar büyücekse 😂
2bebe1gebe MerveEbru gebe kaldığında emzirme sürecim vardı 1.5 aydır emzirmiyorum 24 haftalığım şuan ve çok fazla sütüm birikti hele şu son 3 gündür zonkluyor bildiğiniz😂
Bkyya MerveEbru 32. Haftamdayım normalde 75 takarken 90 almaya başladım doğumdan sonra da şişer biraz diyorlar inşallah daha fazla şişmezler 🤦♀️başda hoşuma gitmişti yalan yok ama şuan üç tane kafam varmış gibi hiç hoş durmuyo ve çok sallanıyor 😁
2cocukluana Benmde ayni haftada dun beni uzun suredir gormeyen arkadasim goguslerin buyumuuuss dedi.🙃
MerveEbru Canpolat göğüslerini yağla canım çatlamaya başlamışlar göbeğini yağladığın ürünlerle memelerini de yağla yoksa çok fazla çatlak olur dikkat et benimkilerde kaşınıyor sanırım çatlicam bende
MerveEbru Bkyya hahaha hiç sorma hatta ev içersinde sütyen takmayınca memem sarkacakmış gibi hissediyorum 😀 kendimi inek gibi hissediyorum ya
Mavidunyamm MerveEbru benimde uç kısımları ağrıyor ya 🙃 ben zaten bekarken de göğüslerim büyüktü şuan ekstra büyüdüler of ya 🥺 emzirince geçer inşallah 🥴