Angel_ela1 30 haftalık bebek hareketlerini vajina üstünde kasıklar da hissetmek normal mi doktor baş aşağı pozisyon almış dedi ama ayaklarıyla altlara vuruyor neden böyle anlamadım
Eda3 Angel_ela1 bende haraketlerini orda hissediyordum haftamız aynı bizimki makat pozisyonunda 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Her vurduğunda tuvalete koşuyorum 😂😂😂
Nur123aa Angel_ela1 ya bizimde 32 hafta sürekli kasıklarımda kıpırtı var daha önce çok yukarda tekme atıyordu bizimde doğum pozisyonu almış sürekli hıçkırık hissediyorum 😄
Angel_ela1 [silindi] dünde alt tarafta çıkıntı vardı topuğu sanmıştım elimiymiş 😂 elimle ittriyorum oda beni itiyor 😂
Candyy Bende 18+5 günlük olduk yaklaşık 1 haftadır kasıklarda hissediyorum pıt pıt atıyor normal mi acaba ilk bebegim de böyle olmamıştı hep karnımda hissetmiştim
Angel_ela1 Candyy bebek büyüyor yer rahimin de beraberinde genişliyor kasık mide göbek her yere vurur 😂
Eda3 Angel_ela1 hemde nasıl bazen bağırırken buluyorum kendimi 😂🤷♀️ Bir de çıtır çıtır kemik sesi duymaya başladım normalmiş karnımdan geliyormuş meğer 😂 sağa yatsam sağı tepiyor rahatsız olup sola yatsam kasığıma ayağını dayıyor 😂😂😂 nasıl uyuyacağımı şaşırdım 🤷♀️
Angel_ela1 Eda3 ayyy o durumu biliyorum sola yatınca kasıgımın dibine kadar geliyor vuruyor korkuyorum acaba biyeri mi ezildi diye 😂😂 bunlar bizimle eğleniyor bence 😂
Angel_ela1 Nur123aa insan mutlu oluyor ya çok güzel bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağ Salim kucağımıza alalım yavrularımızı 🥰🥺😻😻