Haticebicer Kuzlar benim 10 haftalık ve baya baya belli. Normal mi? Sizin kaçıncı haftada belli oldu?
Havvauslu Haticebicer 5 aydan önce çıktığını ben fark ettim ama 5. Ayımda tanımayan insanlar bile demeye başladı işyerimde
bayanukuslu Haticebicer bende 12 haftalığım yeni yeni başladı. O da çok zayıf ve boyum çok uzun olduğu için belli oluyo. Tabi normalde çok geniş giyindiğim için dışarıdan belli olmuyo. Evin içinde dar giyinirsem anca öyle belli oluyo
2cocukluana 21 haftadayim 1 haftadir cıktı oncesinde yoktu cikmis halinde bile kimse hamilemisin demedi benm kizimdada 6.ayda top gbi kocaman olmustu birden buda anca o zaman olcak galiba
Jana Ben 13 haftalıkken fark etmeye başladım, ama beni tanımayan insanlar 6. Ayda fark edip hamile misiniz diye sormaya başladı
Semaaa321 Haticebicer Haftaya yeni girdim daha bu hafta çıktı . Oda gene dışarıdan gören hamile demiyor ben anlıyorum bildiğim için yavaş yavaş büyüyor karnim hemen öyle cikmadi . Tek sorunum otobüste kimse yer vermiyor hamile gozukmedigim için buda beni zorluyor ayakta gitmek midemi bulandırıyor belim agiriyor hep ergenler oturuyo kalkın hamileyim desem inanmazlar bi büyüsede rahatça otura otura gitsem artık Allah başka dert vermesin 🤣🤣
Hulus Haticebicer normal benimde 10 haftamda çıkmaya başladı suanda 14 haftalık oldum dışarıdan gören hamile diyor yani
Nidakorkmaz Haticebicer 22 haftalığız neredeyse dışardan gören hamile olduğumu anlamaz herhalde bian da büyüyecek bizim kız 🥰