Nilay_09 Kızlar bulunduğum yerde istediğim gibi bir pijama takımı bulamadım. İnternetten pijama alıp memnun kaldığınız bir site ve marka var mı? Çok pahalı olsun istemiyorum en azından 100 TL geçmesin yardımcı olursanız sevinirim 🙏🤗🌹
Zuhalkorkmaz2205 Nilay_09 lohusa takımımı instagramdan lohusaalışverişten aldım 100 tl güzel modeller var bakın isterseniz
Gizem51 Nilay_09 lcw yeni geldi sipariş vermiştim.34.95 geldi üst kısmi yanlarından citcitli emzirme.kolay olur tavsiye ederim. Penyesi de güzel hamile bolumunden
sudamlasi Nilay_09 lcw yı indir teline pijamalar var çok güzel bende alcam ama şuan L giyiyorum beden konusunu çözersem alcam çok uygun ve kaliteli biyer zaten
cinderella Nilay_09 pijama ekseni diye bi site var öneririm hem çok güzel geliyor hemde 100 tl nin altında 3 lü sabahlıklı takımlar var
sudamlasi Minikanne06 https://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=3244939&optionId=581085 Bunu mu aldın canım
ikiprensannesi daha bugün aldım pudragiyim polkan marka sabahlıklı pijama 50 tl malı falan güzel beğendim bi bak istersen kapıda ödeme de var
Minikanne06 sudamlasi buna benziyo canım gri ydi sanırım yeni gelmişti mağazada tesadüfen gördüm canım
Nilay_09 sudamlasi yaaa aynısını beğenmişiz bende ekledim bunu çok güzel görünüyor 🤗 Xl alacağım ben bence basene bakın ölçü tablosu var oradan ölçerek XL iyi olacak bana
sudamlasi Minikanne06 ya ben şuan L giyiyorum 27 haftalığım doğuma kadar daha alırım XL alsam nasıl olur kaçırmak istemiyorum bunu önleri de düğmeli
MerveMustafaKaraku Nilay_09 Lohusasepeti.com dan FC FANTASY ürünlerine bak canım ben çok beğenerek aldım diğer klasik modelleri sevmiyorum bu çok hoşuma gitti
Nilay_09 sudamlasi şu an 68 doğuma kadar 72 olurum diye düşünüyorum 😂 XL olur ya benim bel ve gögüs yok zaten basen ölçüsüne göre XL iyi olu ak diye tahmin ediyorum 🙏