Sussaam Ardakaşlar sizinde bu kadar erken bulantınız başlamışmıydı? Kusma yok ama midem huzursuz hiç bişey yiyemiyorum yemek yeme düşüncesi bile midemi bulandırıyo ne kadar sürer bu sizce
Deletedmom_12 Sussaam canim bende 5+5 imde bende henuz biseyler başlamadi bilemedim allah yardimcimiz olsun ayran iç mideni bastirir
anne96 Sussaam benım tam besıncı haftada basladı ve 9. haftaya kadar sıddetlı bulantılar yasadım sonda yavas yavas azaldı ama hala kusuyorm ve bulantı yasıyorum
FKHA Sussaam 6. Haftamda başladı 6. Aydayız hala devam 😁😁 ben kabullendim artık insallah senin ki kısa sürede biter gider 🙏🏻
Sussaam Deletedmom_12 inşallah başlamaz 10 gün öncesine kadar inşallah kusmam bulantım olurda zayıflarım diyodum büyük salaklıkmış berbat bişey bu
Nskyhn Ya Instagram’da bı tane diyetisyen zencefil çayı gibi bir sey diyor dur ekran görüntüsü aldım paylaşayım belki işe yarar https://imgyukle.com/i/RcSkop
FKHA Sussaam doğuma kadar sürenlerden olcam galiba bitse bari de son bi kaç ayımda rahat etsem çok zor. İnsallah hafif geçirenlerden olursun benim kusmalarım da var 😞
Papatya_cekirdek Sussaam benimde öyle ama fazla değil doktora sorgumda aldığım cevap beni rahatlattı böyle bulantı kaşık ahrisi bel ağrısı göğüs ağrısı hamileliğin iyi gittiğini gösterir dedi