Tuana_ Kızlar son 35 diyoruz bu mübarek günde Allah’ım sen evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almamızı nasip eyle güzel anneler nasılsınız kaç gününüz var sohbet edelim Herkesin kadir gecesi mübarek olsun 🙏🙏
Tuana_ Zehratay ya hadi inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına nasıl geçiyor zorlandığın anlar oluyor mu
Tuana_ 220821 geliyor gelmekte olan Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin canım benim 🙏 nasıl kolay geçti mi bugüne kadar zorlandığın oldu mu
Ecoli28 Son 38 benim de ve aşırı zorlanmaya başladım, ayaklarım şişiyor, ellerim uyuşuyor, midem yanıyor ☹️
Tuana_ Ecoli28 çok şükür aşırı bir şişmem olmadı ama bu ara miğde yanmam çok oluyor artık iş güç yapamıyorum zor oluyor
Tuana_ Mszrn9678 maşallah Rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah canım benim 🙏🙏 senin nasıl geçiyor hamileliğin
Zehratay Tuana_ oluyor tabi olmaz mı hele özellikle bu hafta çok zorlanmaya başladım mide bulantısı ağrı yerimden kalkmaya halim yok resmen son bir ay nasıl geçecek merak ediyorum
220821 Tuana_ ilk aylar berbat mide bulantıları yataktan çıkamamak sonraki dönem bel ağrısı yaşadım bi süre yürüyemiyordum bile bu son dönemde de tek sıkıntım ödem ellerim ayaklarım hep şiş kemiklerim sızlıyor şişlikten ama bence en kötüsü ilk trimesterdı her şeye rağmen çok şükür ama son dönemdeyiz şimdi bu da geçecek diyorum yeter ki o sağlıkla gelsin gözüme hiçbir şey gelmiyor 🙏🏻 Hepimizinki inşallah sağlıkla doğsun gelsin 🥰
Mszrn9678 Tuana_ artık iyice zorluyor otururken kalkarken zorlanıyorum benim çok şişliğim yok ama bende huzursuz bacak sendromu oluştu hamileliğimin 4.ayında o beni çok zorluyor oturtamıyorum yatamıyorum bacağımı sürekli kımıldatma hissi oluyor ve uykusuzluk zorluyor sabrediyorum bakalım az kaldı artık kuş gibi hafiflemek istiyorum 😊
Tuana_ 220821 ilk zamanlarda bende miğde bulantısı çektim ama bu bel ağrısı batmasından hiç kurtulamadım sırt üstü asla yatamıyorum dönerken felan çok zorlanıyorum artık bu arada şiddetli miğde yanmam oluyor
bebekrehberi Tuana_ aaa benim de 35😅 inşallah sağlıklı ve güzel doğumlarımız olur hem bebeğimiz hem bizim için 🙏🏼