nurcan_26g Kızlar kasıklarımda adet agrisi gibi bı ağrı gelip gidiyor bı haftadır az önce çamaşırımda sümük gibi beyaz top şeklinde bişey oldu nişan olma ihtimali nedir ? 38+2 hamileyim cuma günü sezeryanim var
nurcan_26g nurcan_26g Doğum nişanı beyaz olur mu?: Evet, doğum nişanı renksiz ve şeffaf olabilir. Bu yazıyı internette buldum bı kaç sayfada aynı şey yazıyor ama yaşayan varmı onu merak ediyorum . Devlete gittiğim için doktor arama lüksüm yok maalesef
serapinci nurcan_26g bende az önce başka bi hamilelik uygulamasında böyle bi yazı gördüm kadın resim de atmış sizin aynı dediğiniz gibi ve birçok kişi nişan demiş. Büyük ihtimal nişan olabilir.
Msmte Kızımda 38+3te sabaha karsı sancım başladı ve 3 4 saat sonra dediğiniz şekilde nişanım geldi. Sabah 10da ise doğumum gerçekleşti
nurcan_26g balkopugu2701 gittiniz mi acaba hastaneye ya ben emin olamadım sezeryan olucak diye gidip gitmeme konusundaq
balkopugu2701 nurcan_26g geldikten sonra gitmedim canım rutin kontrolüm vardı ona gittiğimde sordum olabilir dedi doktorum düzenli sancı veya suyunun gelmesi olmadığı sürece bi problem olmuyormuş
nurcan_26g balkopugu2701 neyse zaten yarın yatisim yapilacakti yapılmadan söylerim o zaman çok çok az ağrım var şiddetli değil çünkü belki ona göre alırlar doğuma bı gün önceden yatis yapılacaktı çünkü