Belguzar123 Arkadaşlar bir hamilelik testi yaptim ben cok hafif bir cizgi gordum sizce erken hamilelik testi almalimiyim  https://imgyukle.com/i/RcQGcR
MinnieMouse Belguzar123 benim bundan daha belirgin testime burda paylaştığımda çizgi yok umutlanma demişlerdi 🤣 eğer sen görüyosan vardır canım garanti olsun istiyorsan adetinin geçmesini bekle inşallah güzel haberler alırsın Bak bu da testim
Nurazade Bu erken gebelik diyilmi canim?bende gordum var gibi eger ilk 5dakka icinde cktysa var 2gun sonra yene yap eger koyulasrsa var demektri
Flz-cner98 Ben göremedım ama denemekten zarar çıkmaz tabiki birde sabah ilk idrarla kesın sonuç verıyor
Nurazade Belguzar123 he o zaman gec dollenmedir kan ver istersen icin rahat etsin hayrli haberler verirsin insAllah🤲🌷
Belguzar123 Nurazade şimdi bi erken gebelik testi yapicam inşallah vardir duvalariniz icin cok teşekkür ederim
Belguzar123 Flz-cner98 ya sanirim o teste sorun var cunku ayni markadan iki tane yaptim hata oburu bi tik daha belirgin cikti başka markadan erken gebelik testi yaptim hic birşey yok Nurazade
Nurazade Belguzar123 cikmaz canim cok su falam ictysen net somuc anca yarin ilk idrarla yapinca cikar
Belguzar123 Walla neler oluyo bilmiyprum kizlar uc gun once doktordaydim sabah sidetli bi ari yaşadim oğleninde doktora gitim kistin var dedi cok şişmiş patlamak uzere dedi rahim kalinlaşmiş dedi bir iki gune adet olursun dedi uc gun oldu hala gelen giden yok ustune bu silik cizgi bide adetim 10 gun gecikti bilmiyorum artik ne yapmaliyim Afraaaa Nurazade Flz-cner98
Afraaaa Nurazade yumurtlamadan 12 gün sonra silikte olsa çıkıyo canm. Erken gebelik testi yapmani öneririm ama
Nurazade Afraaaa Afraaaa ben akilsiz kaset tesr yaptm cok ama cok silik bisey cikti bugun ama fotorafdagozukmedi
Afraaaa Nurazade kaset testi ben yumurtlamadan 14 gün sonra yapmıştım o zaman anca dediğin gibi çok zor görünen bı silik çizgi görmüştüm