albayrakk8 Merhabalar kızlar tavsiyenize ihtiyacım var. Bursa çekirge doruk hastanesinde doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. 32.haftadayım doktor değişikliği yapıcam.
Mommy17 albayrakk8 Maddi olarak sizi zorlamayacaksa Emre uysala gidin derim instagramdan bir bakın doktora
sudeyl16 albayrakk8 doruğw gidiyorum bende Hatice taşlıya özel kliniğinde şuan ama yinede devam etmeyi düşünüyorum fatoş deniz yiğittürk veya sühendam benderli içinde iyi yorumlar okudum
albayrakk8 sudeyl16 bende Hatice hanıma gidiyordum. Özel muayenise e gidip gitmemekte kararsızım dorukta doğum yapmak istiyorum anlaşmalımı fiyat olarak ne kadar fark ister kafam karışık açıkçası. Bide çıkacağı hafta biz muayene gittik hiçbir açıklama yapmadı çıkıcam muayene açıcam diye ben internetten öğrendim çok ilgili değildi
oykumm_1233 albayrakk8 bende ilk gebeliğimde hatice taşlıya gidiyordum banada pek ilgili gibi gelmedi, kontrole girip cıkmam nerdeyse 5 dkydı
sudeyl16 albayrakk8 evet doğum ücreti net değilmiş. Muayene ücreti doruktan gelenler için 250olmuş şuan duyduğum kadarıyla. Haklısınız o konuda sms ile bilgisi geldi sadece
oykumm_1233 malesef 8 haftalıkken bebegımın kalbi durdu kürtaj olmustum , suan tekrar hamıleyım umarım busefer dogumum olur 🙏🏻
albayrakk8 oykumm_1233 benimde ilk düşük olmuştu şükür son haftalarımdayım içinizi ferah tutun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bebekrehberi albayrakk8 unuttum yazmayı. Muayene ücreti 350, doğum 9500 jimerde olacak. Bütçenize uygunsa eğer çok iyi bi doktor.
albayrakk8 bebekrehberi Aytül hocayı duydum doğum ücreti biraz fazla geliyor. Yoksa çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum
ogrencianne35 albayrakk8 yani çekirge de değil ama kendi muayenesi var embiye yılmaz doruk ve hayat hastanesinde doguma giriyor