Pirayeee 14 haftalık oldum 2 gündür karnım sertleşir sonra normale dönüyor normal mi bu kadar erken olması
moom222 Pirayeee normal cnm normal korkma rahim büyüyor bebek büyüyor 24 haftayim hala oluyor artık bebekde toplanmaya başlıyor bir yerde sertleşiyor bnde bugün yaşadım
Melissa_20 Pirayeee Selam Aleykum canim bende14+3 2ci hamileliyim ama bende olmadi oyle ne yalan soyleyim oyle oldugunda kazimmi var acaba?bende karnim sertlewdiyinde sebebi o oluyir tabi ireliyen haftalarda oluyor oglumda cok yawadim
-MinikveAnnesi- Pirayeee 16+3 üz son zamanlarda yoruldugumda ya da stres oldugumda üzüldügümda karnım sertlesiyor benimde bir süre sonra geciyor ama rahatsız edici bir his onun haricinde de icten ice agrı gerginlik oluyor bazen doktorumda normal dedi
moom222 Pirayeee bnde öyle diyordum cnm erken değil mi diyede oluyor ama kişiden kişiye değişir vücut yapısı hepimizin farklı kuzum 😅
Pirayeee Melissa_20 benimde 2. Hamileliği ama ilk kez bu kadar erken oldu. Belki biraz yürüdüğüm icindir🤷♀️ devam ederse doktora da maj atarm artik
Pirayeee -MinikveAnnesi- sıklığını takip ediyorum yine. Bende bulantı da oluyor onun dışında bir ağrı falan yok şükür
Melissa_20 Pirayeee kendini korkutna canim belkide oyle korkulu bir wey digil ama yinede doktoruna yaz AllAh yardimcin olsun sagsalim dogulsun yavrin
-MinikveAnnesi- Pirayeee çok şükür halimize yinede bulantım olmuyor ama iştah açılması felan da olmadı değişik
superstar_00 Pirayeee Bazı anne adayları daha erken yaşıyor bazı durumları bende erken yaşayanlardan biriyim şu an 24+3′teyim halen o sertligi yaşıyorum.
Pirayeee superstar_00 zaten ilerleyen haftalarda daha sık yaşanıyor. Ben kızımda 25 haftadan sonra hissetmeye baslamştm