Drkmls Sdt3456 bende mezarlığa gidilmez diye duydumda neden yada ne kadar doğru bilemiceö cami falan duymadım
Melos12 Sdt3456 ben türbeye kandillerde gittim ve 10 gün önce dedemi kaybettim mezarlığada yüzünü görmeyede girdim hepsi batıl inanç bence
Berenibeklerken Cenazeye gidilmediğini duydum da cami türbe iyi yerler oraya neden gidilmicek ki onu ilk defa duyuyorum. Hoş hepsi saçma bence batıl inanç işte
Berenibeklerken FeriDee mezarlığa ben gittim bişey olmadı. Cenazenin yanına gidilmez diye duydum ama batıl inanç bence saçma
Gamze1351 Lohusayken gidilmez onu biliomda hamileyken gidilmeyeceginu ilk defa duyiyom çok saçma çok batıl şey bn hamileyken camiye de gittim türbeye de gittim 👍
Ysgl26 Sdt3456 hamileyken gidilmez lohusayken gidilmez 40 ı çıkmadan gidilmez. Çocuk doğunca zaten hiç biyere gidlmez. Resmen kadını eve hapsetmek için uydurulmuş saçma sapan hurafeler.
litfenama Sdt3456 dünya üzerinde yüzlerce veya milyonlarca hamile var. Bu saçmalıklardan haberi olmayan herkes hayatı olduğu gibi yaşıyor. Sizce doğru olabilir mi?