benito Miniminikom hepsinden de yedim canım ama öyle her gün her gün değil. 3 ay içinde iki defa ciddi cips aşermem oldu, o zaman yedim. Çikolata çok istemedim ama kahvaltıda ekmeğe sürüp yedim canım istediği vakitlerde. En çok kola içtim. Yemek yanında defalarca içmişliğim var ama hiçbiri üst üste veya bardak bardak değildi. Abartılmadığı sürece bi zararı olacağını sanmıyorum. Sonuçta ana öğünlerde bebeğin ihtiyacı olan sağlıklı şeyleri düzenli yiyoruz
MerveEbru Miniminikom 21+2yim ben hiç öyle kendimi kısıtlamadım canımın çektiğini yiyorum hala bi zararını görmedim abartmadan tabi
Deletedmon099282 T1996 Allah aşkına öyle şey mi olur cips kola dediğiniz şey bildiğimiz zehir bunu marifet gibi anlatıyorsunuz insanın bebeği için en dikkat etmesi gereken dönem, bebeğin çok kilolu olmasını sağlık sanan aslında obeziteye ve şeker hastalığına davetiye çıkaran insanlarla dolu etrafımız yapmayın lütfen rica ediyorum insanları yanlış yönlendirmeyin🤦♀️
T1996 Deletedmon099282 bebeğim de obez değil bende değilim hanımefendi kendim de hemşireyim ben kimseye gidin her gün cips yiyin demedim bebeğe direk zararı yok dedim, en sağlıklı yemek cipstir içecekte koladır demedim canınız isteyince kendinizi kısıtlamayın dedim, tamam ben yiyorum siz yemeyin ben marifet yapıyorum da demiyorum doktorlar da aşırıya kaçmadıkça her şeyi yiyin diyor zaten isteyen yer istemeyen yemez
Merveofs Miniminikom aynen ya etkilemiyor hiç keşke biraz daha alsam ve gitmeseler doğumdan sonra da 😬
Ysgl26 Miniminikom cips çikolata ne ki ? Ciğer de yedim midye de yedim kelle paça da içtim suşi de yedim :) düzenli olarak yemediğin sürece canın istiyorsa tadımlık yiyebilirsin.
Deletedmon099282 T1996 hanımefendi bir başka arkadaşa niye kendini kısıtlıyorsun her şeyi yiyorum iki bardak koladan ne olur yazmışsınız ben buna istinaden yazdım yanlış yönlendirmeyin diye.
Bayancorek Miniminikom 21 haftalığız, bu zamana kadar hiç kısıtlamadım canım ne isterse abartmayacak şekilde yiyorum, kaldı ki çok abur cubur yiyen biri değilim normal de ama yiyorum yani, yeterki oğlum istesin. 😂 (sadece kola içmedim bağımlı olduğum halde)
Pineapplee Miniminikom bende ilk aylarımda yemek yiyemiyordum. Yemek yerine cips çikolata tarzı şeyler yiyordum yoksa açlıktan ölürdüm heralde 😂😂
cahillesohbetikestim Miniminikom 9 ay boyunca az az yedim her şeyden hele ilk üç ay mide bulantımı cips bastrıyordu o derece 🤣