Hnd3535 Ben bugun femaraya başladım. Sabah akşam içeceğim pazar günü sonuncuyu içeceğim. Pzrtsi salı boşluk çarşamba günü beni kontrole çağırdı. Eğer yumurta istenilen düzeydeyse çatlatma iğnesi vurulacağım. Ne kadar süre içinde ilişki olacak dr a soramadım da. Bilgisi olan yazabilir mi
Zynpasr65 Hnd3535 o seni şu günler de gün aşırı ilişkiye gir die yönlendiriyor zaten canım bidahaki gidişinde mutlaka söyler
Limonzeytin Hnd3535 iğneden sonra ymrta 12,24,36,48 saatleri arasmda çatlar kişinin ymrtasına bağlıdır. İğne günü başlayn ilşkye 4gün devam etsenz sperm skntı sorun yoksa gerisi nasip
Zynpasr65 Hnd3535 sen adetin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye gir canım . Çatlatma iğnesinden sonra genelde 12 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki deniliyor
Hnd3535 Zynpasr65 dalga mı geçiyorsunuz? İlaç içerken yani bu 5günü kastettim. İlaç bittikten sonra belirli günlerde olsun diyorlar
Hnd3535 Limonzeytin çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. Ki zaten spermde canlılık süresi 24 saat. Yani 12.saatte de çatlasa 24. Saatte de çatlasa sıkıntı olmazsa döllenme olacaktır umarım