portakalsekeri Deryayvz ne gibi bi yan etki canım ben kullanıyorum akıntı oluyor başka bir yan etkisi olmadı fitilin
Annesininportakali53 Deryayvz hayır canım tam tersi ağızdan alımda aşırı yan etki yapıyor. fitil olarak kullanıyorum sabah akşam 200 mg olandan hiçbir yan etkisi olmuyor çok şükür fitil olarak kullanımı daha çok etkili zaten sadece fazlalığı bazen akıyor dışarı
caglaolmeZ Deryayvz 14 haftadır kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok hap olarak alındığında yapar diye duydum
Deryayvz portakalsekeri tansiyon düşüklüğü etrafı net görememek el uyuşması şiddetli baş ağrısı doktorum ilacın yan etkisi söyledi ağır bi ilaç dedi ama öncesinde bilgilendirmedi bende kullanmayı bıraktım çok kötüydü Rabbim tekrarını yaşatmasın
Deryayvz Annesininportakali53 evet fazlayı akıtıyordu ama bana hiç iyi gelmedi demek ki değişiyor kişiden kişiye 🙂
portakalsekeri Deryayvz canım bildiğim kadarıyla ağızdan alınca öyle yan etki yapıyor ama düşük riskin veya lekenlenmen falan varsa kullanmayı bırakma Allah korusun etkili bir ilaç bu düşüğe erken doğuma engel olmak için kullanılıyor. gece yatmadan önce fitil olarak kullanıyorum ben ilk zamanlar ağızdan almıştım dediğin gibi uyku baş dönmesi vs yapmıştı ama şuan öyle bi problem olmuyor kullanamıyorsan mutlaka doktoruna söyle farklı bi ilaç iğne vs verebilir
Cece15 Deryayvz fitil olarakta yan etkisini hissettiriyor bu yüzden yatmadan önce alırsanız o etkileri hissetmezsiniz ..
Yigitinannesiiii Deryayvz ben fitil olarak almadim agizdan al dedi dr migde bulantisi olursa fitil al dedi
3oglanannesi Deryayvz fitil olarak kullanıyorum sıfır yan etki hemde ilaç öyle daha etkili fitil olarak kullanabilirsiniz
127383 Deryayvz bende gündüzleri baş dönmesi ve halsizlik yaptığı icin gece alıyordum genelde ve sonrasinda uyuyordum hic ayakta durmuyordum. Doktor da öyle demisti gece al diye
Mucizeannesi28 Deryayvz bn gebeligimi. Başından beri kullanıyorum yeri geldi 3 ×1 kullandım hemde ağızdan bide ignesinj vurunuyorum şimdiler de 2× 1 ve iğne kullaniyorum 18 oldum çok şükür ne biraz Bas dönmesi oluyo ama cekilmicek bjseh değil evlatlarimiz için dedim
Pembeperi Ben de fitil olarak kullanıyorum çok baş dönmesi yapıyor, bir de bazen kullanmayı unutuyorum, antibiotik gibi bir ilaç mı bu?
Merii00 Deryayvz fitil olarak kullanılıyorum sabah öğlen akşam hiçbir yan etkisi olmadı bende sadece fazlası çıkıyor bazen ya ondan yâda aşılamadan dolayı gaz yapıyor bana
guldenkvnc93 Deryayvz bende kullanıyorum ilk hafta feci bir şekilde cildim pul pul döküldü inanamadım sonra geçti gece alıyorum bende 31+1 haftalığız. 28. Hafta kullanmaya başladım. Erken doğum riski olmasın diye sonra da gelmek bilmiyorlar diyen de var ilaçtan dolayı😅 ama eğer riskli bir gebeliğin varsa bırakma