Teslimeesma Bende öyle duydum ve çok yedim ama bilmiyorum bende de gamze var bebeğimde de olursa şaşmam 😂😂Cdem21
Annesininportakali53 Cdem21 ayvayla alakalı mı bilmem ama yeni doğmuş bebegin yanağına bastırıp durursan gamzesi oluyor çünkü daha tazecik heryeri şekil alıyor benim annem sagolsun öyle yapmış ailede kimsede gamze yok benim yanağımda kocaman gamzeler var cocugumda öyle olur inşallah ayvayı da çok severim😄❤
Ozge2441 Cdem21 Bnm ilk hamileliğimde yediğim ayvanın haddi hesabı yoktu ama gamze falan yok oğlumda 🙄🤣
teachering06 Benim 7-10. Haftalar arası aşırı mide bulantım oldu, o ara sadece peynir ve ayva yiyebiliyordum.. Bakalım nasıl olacak:)
Merveofs Ayva bebeği güzelleştiriyormus diye biliyorum ben de yedim ilk zamanlar sonra aramadım bir süre geçen eşim duymuş bebeği güzelleştirdiğini bir sürü getirmiş yiyeceksin diye 🤦🏻♀️😬😬
SunnyG Doğru. Makale yayınlandı bu konu ile alakalı. İsviçreli bilim adamları uzun süredir konu hakkında araştırma yapıyordu. Sonunda kanıtlandı şükür.
Yavrumu-beklerken123 Cdem21 Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar. ’ diye vahiy etmiştir. Sünnettir ve kalbe de iyi gelir ayva ,günde çok küçük dilimde olsa yemeye gayret ettim
Ozgeliz Cdem21 mide bulantımdan dolayı çok yemiştim oğlumda iki tane Gamze var ama eşimde ve halalarında da var. aynı şekilde kızımda da yedim az yedim bi tane gamzesi var. Üçüncüye hamileyim yedim gamzesi olur mu bilemem
benito Cdem21 annem bana hamileyken çok yemiş, gamzelerim var ama ayvayla ne alakası olabilir ki 😅 ben de birkaç kez yedim, bakalım doğunca anasına benzeyecek mi 🥰
hukukcuanne_06 Çok yedim hayatımda en çok bu yıl bu kadar ayva yemişimdir merakla bekliyorum ne olacak😅
Ranammmm Cdem21 Ben yedim hiçbir işe yaramadı anca yerken boğazım da kalıyodu😂😂😂bebek oldu gamze yok😂
Blossoomm Ranammmm 😁😁 çok güldüm ben de yedim bulantıya iyi geliyordu diye ama ben de gğzelleştirirmiş diye duymuştum 🤭