Yaseminf NiilaYYy doçent doktor Erbil Cakar umraniyede muayenehanesi var 450 tlye yaptırdım kendisi Zeynep Kamil hastanesinde perinotoloji uzmanı radyologlar bile o fiyata çekmiyor artık
Mavi010518 NiilaYYy Ocak ayında yaptırdım Medipol Çamlıca ya 920 TL doktor baya uyudu 1 saate yakın çok detaylı ilgilendi mükemmel doktordu kesinlikle tavsiye ederim
18dgm18 Yaseminf Erbil çakar doçent perinatoloji doktoru değil diye biliyorum Zeynep kamilin perinatoloji bölümüne bakarsanız adı yok zaten kadın doğum doktoru olarak görünüyor zaten
[silindi] Sultanbeyli Saygi hastanesi 650 detayli ucreti 175 sigortali muayene ucreti ama benim kontrol haftamda randevu oldugu icin muayene ucreti vermedim…
Yaseminf NiilaYYy ben çok arastirmistim bi de afiyet hastanesinden var uygun ama o da radyolog çekiyor erdem hastanesinde doçent çekerse 850 prof çekerse 900 demişlerdi ben çektirdi 6 hafta oldu hemencik zam gelmiş
Yaseminf 18dgm18 perinotoloji binasında benim ikili testimi Zeynep Kamil hastanesinde o cekti rahat olun perinotolog kendisi çekerken 2 tane asistana da ogretiyordu bir taraftan kendisi doçent