EzgiKly İkiz hamileler kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız? Ben 15.haftada 4 kilo aldm🥺 biraz hızlı sanki. Sizdeki durumlar nasıl?
Hellili EzgiKly ben hamilelik boyunca 30 kilo aldım 15 gitti 15 kaldı bebeklerim dört aylık karbonhidrata çok yüklenmeyin derim çünkü ilerleyen haftalarda kilo alımını asla durduramıyor insan
Carriebradshow EzgiKly 36+5 olduk. 12 kilo aldım. Son üç ay hiç kilo almamıştım ama eşim sağolsun 10 gündür her gün tatlı alıp geliyor 😅 10 günde 2 kilo aldım onun yüzünden. Cuma da doğumum var heralde 12 kilo ile kapatacağım hamileliği ☺️
Meltemkandemir EzgiKly bende 16 haftayım 6 kg aldım sen iyisin bence 4 ayda 6 kilo almışım allah yardımcımız olsun
ikizleribeklerken EzgiKly 30. Haftaya kadar toplam 9 kilo aldım cuma kontrol çavar 31. Haftaya girdik bakalım 10 günde kilo aldım mı😀
ozgul_123 EzgiKly kizlarima 62 ile hamile kalmistim.. 72 ile dogum yapmistim. 2630 ve 2580 dogmuslardi gayrt saglikliydilar ve sonrasinda 54 kiloya kadsr dusmustum.. birde tek basina bakmanin etkisi var sanirim kostur kosturr😀😀
Ummu88 EzgiKly 36 haftaligim 30 kilo aldim, haftaya cuma dogumum olacak inşallah bakalim 1 hafta icinde daha ne kadar alacagim.
Anisalenamom EzgiKly Ben 23 haftaligim 6 Kilo aldim kizimda Cok aldim 20 miydi bunlarda almiyorum Cok sükür 🥰