Bsra-tasan06 Kızlar mihra ismini çok begendim anlmıda sevecen iyiliksever hoşgörülü. Bana kibar geldii. 32 haftamdayım henüz kararlaştırmadık. Sizce nasıl ? Yanına 2. İsim olmalımı olursa hangi isimler uyarrr fikir verirsenizz sevinirimmm
Birminik56 Ben pek iki isim taraftarı değilim ama mihra ismi çok güzelmiş ismi gibi bahtıda güzel olsun inşaallah 😊
Fatmagrvn Bsra-tasan06 cok degisik guzel isim 2. Isim pek kullanmıyor bence tek hali gayet guzel sadece kimlikte yazili kalacak
Bsra-tasan06 Fatmagrvn evet haklısınız kullanılmıyor 2. İsim tek hoşuma gidiyor ama kararsızlıgımdan sormak istedimm ☺️
Bursaspor16 Benimde kızımın ismi mihra olcak ben rüyamda görmüştüm ismini direk anlamına bakmıştım çok hoşuma gitmişti 😊 biz ikinci bi isim koymucaz mihra tek daha güzel ve ağır bi isim bence
Bsra-tasan06 Bursaspor16 evet bende tek isim istiyordum hep ama soyismimizle çokmu uyumsuz olur diye düşündüğümden kararsız kaldım. Soyismimiz TAŞAN bu aradaa
Pnr_olcy61 @“Bsra-tasan06” ayyy benim düşündüğüm ama iki isim arasında karar verip başka isim koyduk mihra isminin anlamı çok güzel ben iki isim taraftarı deilim tek haliyle çok güzel çok kibar bence.
kereminannesiiiiiiiii Bsra-tasan06 cok guzel bir isim secmissiniz ben hep tek isimden yanayim ve mihra tek basina cok guzel soyadiyla da gayet guzel oluyor bence ❤ insallah saglikla kucaginiza alin bebeginizi 🥰