UrazKutay_Mom Merhaba kızlar. Biz 21+3 olduk ben toplamda 2 kg aldım oğlum 411 gram 🤰 Sizde durumlar nasıl ?
Nskyhn UrazKutay_Mom merhaba maşallah 💚 16+4 olduk. Geçen hafta doktor 144 Gr demişti. Ben kilo almadım aldıysam da 1 anca 🤌
Emine003 UrazKutay_Mom merhaba canım bende hiç kilo almadım -2.5 la devam ediyorum 🤗 32+2 yim bugün en son 30+3 te gittim 1951 Gr di miniğim 🥰
Melis2015 UrazKutay_Mom şuan 38.haftamdayim bebeim 2800 kg 2hafta önce bende 14 kilo almıştım toplamda başlarda çok güzel gidiyorduk 36dan sonra istahm çok açıldı
Emine003 UrazKutay_Mom inşallah canım da kilon azsa sıkıntı yapma 🤗ben acık tontişim de 🙈 kilo almamak iyi oldu şükür 🥰🥰
2096 26+3 bebegim 24 haftalıkken 750gr şimdi ne kadar bilmiyoruz bende 12kilo aldım nasıl verilecek bu kilolar bilmiyorum
UrazKutay_Mom 2096 zayıfsanız sıkıntı yapmayın verilir bir şekilde bol bol yürüyüşe devam edelim hepimiz inşallah hem kilolar için hem bebeğimizin sağlığı için 😍
Emine003 UrazKutay_Mom 😂😂 bendensin o zaman canım aynen bende kilolu hamile kalınca korkmuştum açıkçası şükür almadım inşallah doğurana kadar da almam 🤭🙈
Eylul2019 UrazKutay_Mom biz 9 haftaligiz kiraz buyuklugunde 5 kilo verdim ben ..kendisi 3 grm ralan 🤣🤣
Anne_Rabia Haftadayim yarın ogrenicem bakalım heyecanlıyım kaç kilo olmuş bebişim bende 6-7 kilo aldım