Ziba Kizlar ben deli gibi seker tuketiyorum sabah bile izmirli olanlar iyi bilir bomba yedim iki tane 24.haftamda seker yuklemesi yaptirdim ve sinirda çıktı. Doktorda tekrar yaptimami istedi bende hep erteledim dun 28.hftama girince ertelemiyim dedim yaptir.ak icin gittim ilk ac karinla kan verdim sonra o gazli icecekten ictim bir saat gecmesi gerekiyormus bende eve geldim son 5 dakikaya alrm kurmustum çaldı neyse bende saglik ocagina gitmek icin yeltendim. Asiri midem bulandi kustum. Saglik ocagindaki ebede kanini alamam bakamam hepsini kusmussun dedi ikinci kanimi almadi bende sinirden eve gelene kadar ağladım. Sizce bidaha yaptirayimmi haftam bitmeden yoksa umursamiyimmi. Esim bir kere yaptırdın tamam bosver dedi ama ikilemdeyim. Ayrıca seker hastaligi genetik bizde.
Limonzeytin Ziba Oooooo sende madem şeker hastalğı var genetik neden dkkt etmiyosnki çok dkkt etmen lazm şekerle alakano kes şeker içeren tüm ürünlerle alakanı kesmen lazm durdur kendnı bebeğini düşün. Hem ilk sınırda çıkmş ve sen hala çok tüketiyosn belliki artmşta olablr. Kendn bilrsn ama dkkt etmen uzak durman lazm.
dnz_dnz Yaptırın mutlaka bence, hem sınırda çıkmış hem ailenizde genetikmiş. Şeker çok tehlikeli bebek için. Yarım kaldığı için yaptırmış sayılmıyorsunuz bu durumda. İçiniz rahat eder hem. Çok zor bir işlem değil hem, rahat olmaya çalışın 🌼
dnz_dnz Ziba 24 ile 28. Haftada yapılıyor diye görünüyor neden olmasın doktorunuz daha iyi bilir tabi. Kendinizi korkutmayın ama önleminizi de alırsanız içiniz rahat geçirirsiniz hamileliğinizi. Şeker çıkarsa ilaç vs kullanırsınız, çıkmazsa rahat rahat yersiniz