Esmasema Kizlar acil yardım please.. Yarin aksam iftara eşimin akrabalari geliyor 11 kişi biz ve kayinvalidemlerle beraber toplamda 18 kişiyiz aklim durdu ne yapsam iftara yardim edin lutfennn
Deletedmom73711 Esmasema 2 tepsi arap tava yap 1 kg kıymayı yarım kg böl öyle yap ama, nasılsa içine sebzede giriyor bereketli bir yemek Şehriyeli pirinç pilavı Cacık-Salata-Turşu Rus salatası-Havuç tarator- Zeytinyağlı sarma İçecek Tatlı olarakta haşhaşlı revani olabilir ya da Kıbrıs tatlısı Yeter de artar.😂
Mesudesrds Esmasema biz geçen pazar pide yaptırdık 15 20 kişiydik kiymasini domatesini ve biberini biz aldık ve pişirme parasi verdik 42 adet tekli çıktı bizimkinde yanına evde çorba ve salata yaptık bence sende öyle yap zahmete girme fazla ama yardım edecek biri varsa onu cagirabilirsin ben halamı çağırdım yardıma pideleri de eşim ezana yakın getirdi sıcak sıcak yedik hepimiz imkanın varsa öyle yap derim
Drkmls Esmasema mercimek çorba klasik 😂 Orman kebabı Pirinç pilavı Zeytinyağlı barbunya Dolma biberi Salata Tatlı olarakta etimek tatlısı 😊
Deletedmom73711 ipekveatlas Aşkım çok basit arap tava ve çok lezzetli, malzemen varsa yap valla. Yarım kg kıymadan alacağın max verimi alırsın o kadar diyorum hahaha.😂❤️
Armess_loya Çorba Peynirli börek Tarator Zeytinyağlı barbunya Konak kebabı yada musakka Pilav Mevsim salata Tatlı da, sütlaç, kadayıflı muhallebi yada şekerpare.