oglusumbenimcanm Kızlar doktorum çatım müsait olduğu halde illa beni sezeryan doğum konusunda zorluyor değiştirmek istiyorum. Tam 37 haftalıgım. Bu haftalarda doktor değişikliği yapabilir miyim ?(yine özele gitcem bu arada)
Sevdapl oglusumbenimcanm doğum başlayınca bile değiştireni okudum. Özelde olduğu için sorun olmaz bence.
MerveeD oglusumbenimcanm özelde olduktan sonra hc sıkıntı olmaz hemen bir doktor bulup muayene ıcın gdıp konusun
Keho2626 oglusumbenimcanm sezaryan olunca daha çok para alıyorlar yani resmen para tuzağı bence. Doktorunuzu değiştirin ve yeni seçeceğiniz doktorunuza durumu bildirin. Normal doğum istiyorum bir sıkıntı olmamasına rağmen diğer doktorum sezaryan a zorladı beni deyin 🤷♀️
oglusumbenimcanm Keho2626 kesinlikle ben anlamıyorum bu ozeldeki doktorları ya bir risk yoksa niye kendimi 7 kat kestireyim ki 😐
Keho2626 oglusumbenimcanm işte tamamen para kuzum maalesef bunu daha önce çok duydum hiç sıkıntı yokken bile doğum anında acilen sezeryan deyip sezeryan yapıyorlar mış 🤷♀️🤷♀️