Sevda-123 Emresra61 benimde 23 ünde yumurtlama oldu gögüslerim şiş ve acıyor dokundukça birde kabarcıklar var kenarlarında inşallah hayra çıkar
Gulcingezer Tugce123- bilmem sen yine de akisina birak cnku olmazsa uzulursn canim Hep yok gbi dusun olursa surpriz olsn cnku olmayinca hayal kirikligi oluyor :(
Tugce123- Gulcingezer bencede canım bide ilişkiden sonra olunca acaba dedim birşey varda ilişkiye girince o mu agrı yapıyor diyr düşündüm çok kötü bi agrıydı şimdi hafifledi..
Gulcingezer Derya3757- doktorun gordugu daha nettir demekki daha catlamamisti sen degerlendri gun asiri 2 3 gun bekle bakalm
Gulcingezer Emresra61 ay canim benim Masallah benim de ilk gebelikte oyleydi bunda nasil olur bilmiyorm biraz agriyo ama o yasadigm kdar aiddetli degil
Edanurkeskin Emresra61 ben de yumurtlama dönemindeyim göğüslerim ağrıyor anlam vermemiştim bi göğüs ucumda bayağı koyulaşti yumurtlama belirtisi mi oluyor göğüs ağrısı ki
Emresra61 Edanurkeskin valla canım benım oyle oldu hatta adet olucam heralde yıne olmadı dedım ne adet oldum ne goguslerımın agrısı sıslıgı gıttı hamıleyım suan cok sukur hala dokunamıuorım oule acıyor goguslerım
iremdirlik Gulcingezer Benim 1 hafta oldu canım geçeli dün ufak bir ağrı hissettim ama umursamadım çünkü 8 aydır deniyoruz test yapıyorum ve üzülüyorum diye şimdi seni görünce göğsümü elledim acımadı eşim sarıldı ve acıdığını hissettim test yapmak istemiyorum emin olamıyorum bende mi adet günümü beklesem 😔
Gulcingezer iremdirlik bekle canim ne zaman regl tarihin benim daha 11 gun var bgun uygulama 3. Hafta olarak gosteriyo bakalm ben bi 3 gun daha bekliycem oyle test yapicam goguslerim aciyo sicak dus aldm rahatlasn diye
iremdirlik Gulcingezer tam 1 hafta var canım belki ondanda ağrıyor olabilir de kendimi artık bütün belirtileri bebeğe bağlamak istemiyorum yumurtala döneminin 1 haftasını neredeyse hiçbir gününü boş bırakmadık 🙈😀
Gulcingezer iremdirlik iyi yapmissnz ne guzel stres yapmamak lazm strestrn cocugu olmayan cok tanidigm var akidina birakmak lazim 9 gun flan var benim de regl tarihime
Gebebiri Gulcingezer benim de göğüs ağrım olmuştu normale göre aşırı hassastı dokunduğumda bile. Bununla birlikte regl ağrısı gibi hafif bir sancım oluyordu genel olarak sağ kasığımda. Son regl tarihi 15 mart 6 haftalık gebeyim darısı tüm isteyenlere inş. 🥹🥰
Gulcingezer Gebebiri ay canim masallah darisi bize ins ilk gebeligm bnimde oyleydi regl gbi agri siddetli gogus agrisi flan az cok biliyorm su an da goguslerim agriyo ama o kdar siddetli degil bkleyip gorucm bkalm 🙏🏻🥰
iremdirlik Gulcingezer hadi hayırlısı olsun o zaman diyelim kuzum 🥰 stres yapmamak elde değil yani stresde dediğimiz her ay aman oldu mu tuttu mu falanlarla zaman geçiyor 🤦🏻♀️
Tugce123- Kızlar şimdi arastırdım idrardam yogun bi koku geliyor mu sizin böyle olup hamile oldugunu öğrenenler cok varmış ve bende kaç gündür bunu farkediyorum normal otururken bile kokusu geliyor sizde var mı farkettiniz mi ?
Burcu0707 Tugce123- hamile kaldiginda ve gebelik baslangicinda idrardaki koku ilac kokusu gibi oluyor sanki ilac icmissinde idrar yoluyla atiliyor gibi
Gamzedefnem Tugce123- aynı durum bende de var ama ilaç kullanıyorum ondan olabileceğini dedüşünüyorum. tabiki gebelik belirtisi de olabilir inşallah da öyledir.
Burcu0707 Gulcingezer senin icin dua edicem gecenlerdede adetim gecti diye post acmistin surekli dilerim hamile kalirsin🤲Rabbim sizlwerede yasattin AMIN
Gulcingezer Burcu0707 ayy canim benimm eksik olma cok sagol geven ay resmen dedim tmm oldu regl oldm bu sefer bakalm bekliyorm 9 gun var
Tugce123- Burcu0707 ay canımm beni umutlandırdın aynen öyle geliyor kokusu Allahım inşallah vardır ya
Burcu0707 Tugce123- insallah rabbim sizede nasip etsin duamdasin dilerim annesinle beraberdir benide haberdar et 🤲🤲🌼🌼