Gulcingezer Tugce123- ins hadi bakalm guzel haberler paylasalm bize guzel bayram hediyesi olsun🙈🙏🏻🙏🏻🥰
Gulcingezer Tugce123- ben genelde 3 4 gun kala deniyorm cnku diger turlu sonuc vermeyebiliyo yada gec dollenme oluyor cikmiyor
Tugce123- Kaç yaşındasınız sahi kızlar ben olursa eger 26 yaşımda cocugum dünyaya gelcek yani 26 yasında anne olucam 🙏 genc annelik hayalimdi kilodan dolayı erteledim ama baktım ki dogumdan sonra daha hızlı veriliyor karar verdim bi anda
Gulcingezer Tugce123- benimde 8 mayis cok yakinmis :) ben bayram gunu bi test yapicam bakalm cikar mi goguslerim agriyo sis cnku
Tugce123- Gulcingezer Benimde sızlıyorlar ara ara cok şiddetli dokununca acıyorlar birde ucuna bastırıyorum sanki acıyor.. idrarımdan koku gelmeye başladı kramplarım zaten sürekli devam ediyor baş agrısı öyle inşallah vardır ya bende 10 lu test almıştım her gün yaparım bi tane seninle beraber bayramda yaparız erken gebelik testiyle inşallah güzel sonuclar alırız
Gulcingezer Tugce123- bende kasik agrisi flan yok canim gogulerim sis aciyo dokunamiyorm bide sut kesigi gbi akintim var 3 gundur baska belirtm yok bakalm 10 gun gecmis olucak yumurtlama ustunden pazar gbu p.tesi yaparm :) beraber yapalm
Tugce123- Gulcingezer 19-21-23-26 birlikte olduk bizde canım.. FLO uygulaması var ya benim birlikte oldugum günler mavili gösteriyordu ve hamile kalma şansı yazıyordu 24 ünde ise ovülasyon gösteriyordu gün aşırı yaptıgımız için belkide ilk denememizde bile tutmuş olabilir bende sadece 24 ü dikkate alıp sayarsam Çarsamba 10 gün olcak ama dayanamam gene yaparıö seninle beraber dediğim gibi belkide 19 unda yaptıgımızda tuttu kim bilir 🤷♀️
Gulcingezer Tugce123- bnde o uygulamayi kullaniyorm canim Aynenn guzel gosteriyo bende degerlendirdm bakalm nasil olucak goguslerimi takip ediyorm su ara acisini pazara kdar bekliycem test icin ben bi tane kaybettim gecen yil o yuzden ins bu sefer olur
Tugce123- Nazendehanim Bende sür rengi gibi var gebelik belirtisimi gecen gün sarı akıntım oldu şimdi süt renginde yumurtlama günüm 24 üydü
Yasemin__ Gulcingezer Benimde öyle oldu canım adetime daha 13 kala göğüslerim birden ağrımaya başladı dedim bu kadar erken belirti olabilir mi diye sonra biraz bekledim test yaptım negatif oldu adetime daha 5 gün bişey kalmıştı hastalandım. Çok kötü hissetim günlerce çok üzüldüm hatta bebek vardı da ağır iş yapınca düşük mü oldu dedim. Umarım sende öyle olmaz herkesin vücudu aynı değil umarım sevindirici haberler alırsın. ❤🤲🏻 bekleyen herkes Insaalh🤲🏻🌼
Gulcingezer Yasemin__ amin canim ins senin de kisa zamanda olur guzel haberler alirsn bnimde bi kaybim var onda da cok guguslerim acimisti bu sefer o kdar degil ama sizliyo daha regl’ye 12 gun bar bu kdar erken agrimazdi normalde de agrimaz cok bekliyorm bakalm
Tugce123- Gulcingezer Allahım bize sağlıkla bir evlat getirsin canım çok istiyoruz rabbim anneliği bize tattırsın inşallah 🙏 birde canım şunu farkettim idrarımı tutuyorum bazen boşluguma baskı yapıyor daha önce olmuyordu o yüzden artık geldiği gibi yapıyorum yoksa acıtıyor arkadasımda hamile onunda aynısı oluyormuş belkide bu belirti bende ama artık diyorum düşüne düşüne psikolojikmen mi oluyor