Gulcingezer Sevda-123 degerlendirdiysen bekle bakalm bi canim ins guzel haberler aliriz bat ne zamandi senin ? Bende21’i yumurtlamaydi 22’sinde catlama gordum ayni tarihler muhtemelen regl tarihim 8 mayis
Gulcingezer Edanurkeskin benimde 8 mayis regl tarihim bakalm benimde pazar gunu yumurtlama ustunden 10 gun gecmis olcak bi test yapar bakarm
Edanurkeskin Gulcingezer hadi inşallah canım Allah tüm isteyenlere gönülden nasip etsin şu mübarek günlerde🤲🏻
Gulcingezer Edanurkeskin amin ins bgun kadir gecesi allah isteyen tum kadinlara nasil etsn bol bol dua edicm bgun🙏🏻
Gulcingezer Sevda-123 ay aramizda 2 gun var cok heyecanli test yaparsan baska belirtin olursa falan yaz burdan mutlaka 🙏🏻♥️
Sevda-123 Gulcingezer ben bu ay rahim filmi de çekilmiştim canım onun etkisi sanırım belim ve kasıklarım ağrıyor sürekli😒 tamam inşallah güzel haberler veririz😍
Gulcingezer La_Liberte bilmiyorm ki gecen ay da agridi bisey olmadi dun geceden beri basladi sizliyo baktm sismis biraz bakalm bu 5 gun daha bekliycem
Morkelebek26 Gulcingezer kuzum inşAllahhh vardır inan hiç ummadığın anda oluyor ne oluyorsa kendini kurma ve rahat bırak 🤗 bende bu ay hiç belirti yoktu ve asla gebelik beklemiyordum çünkü eşimle doktora gidicektik öyle anlaştık bugün 2 gündür bi kötüyüm iyi hissetmiyorum bian öyle test yapayım dedim çizgi çıktı hala inanamıyorum ama emin ol hiç umudun olmadığı ay merhaba diyor. İnşAllahhh sen ve isteyen herkese RABBİM bu mübarek ayda nasip etsin dualarımdasınız 🤲🤲🤲🤲
Gulcingezer Morkelebek26 hayirli olsn canim benim ben saldm artik zten stres yapmiyorm akisina biraktm bi kaybim var artik olsun iatiyorm bakalm yeni yeni deniyorz goguslerim agriyinca biraz suphelendim
Cerennnn5858 Gulcingezer canım simdi gordum. Biraz bekle. Belirti olsa bile erken test yapma sakın. Ben 2 gun once hamıle oldugumu öğrendim. 25 cıktı degerım. Bugun 18 e düştü. Kimyasal gebelikmiş. Erken test yapmanın ne kadar kötü bişey olduğunu yaşayarak anladım. Varsa tutunacaksa tutunur. Sabırla bekle kuzum. İnşallah tez zamanda sevindirsin Rabbim🙏🏻❤️
Gulcingezer Cerennnn5858 canim cok uzuldm ins tekrar olur sn kisa zamanda kimyasal olunca kolay gebe kaliniyor tuplerin acik ya ins yine guzel haberler alirz birlikte bekliycm bakalm belirtm olursa anca zten daha regl’ye var 8 mayis
Gulcingezer Deletedmom_85 gogus agrim daha siddetliydi onda su anda o kdar degil Ama baktm sis aciyo bakalm ins olmustur yoksa akisina birakicm artik🙏🏻
aycannblogu Bemimde öyle oldu inanılmaz göğüs ağrısı oldu hamileydim ama kimyasalmş,bu ay da çok kasık ve baş ağrım var göğüslerimde çok sızlıyor adet tarihim 12 mayıs..yerleşme ağrısımı acaba diye düşünüyorm
Gulcingezer aycannblogu 12’sine cok var au an daha yumurtlama zamanin falan olmasi lazim onun sancisi olabilir benim yumurtlamam 22 nisandi yumurtlama ustunden 5 gun gecti bekle bakalm daha erken
La_Liberte Gulcingezer adetin geçmeden yapma test bence ☺️ O ara kafanı başka bir şeyle meşgul et o ara 😊
Morkelebek26 Gulcingezer ah balım inşAllahhh vardır inşaAllah yanılmıyorsundur 🤲🤲🤲😊😊 şu mübarek ayda sen ve isteyen herkese nasip etsin ALLAHımmm çok amin 🤲🤲😊