Gulcingezer Kizlar yumurtlamayi degerlendirdim ustunden 5 gun gecti benim bgun gogus agrim basladi elimi dokunamiyorm icleri sizliyo bu kdar erken belirti vermez sanirim onceki gebelikte de boyle agrimisti umutlanmak istemiyorum?
Meridaily Gulcingezer benim de yumurtlamadan 2 gün sonra başladı 14 15 gün devam ağrı asla dokunamıyordum bile ama adet oldum ☹️ arkadaşımda da benimle aynı dönem başladı hemen yumurtlama sonrası, o hamile 😊 her ihtimal olabilir, inşallah vardır bebiş 😊🤲🏻
Ormanmeyveli Gulcingezer Normalde adete yakin agriyan göğsüm yumurtlamdan 2 gün sonra başlamişti ve acayip bir agriydi yani sanki ameliyat olmuşum gibiydi. Belirti olabilir bence
Edanurkeskin Gulcingezer ya bende gögüs ağrısı var 2 gün önce yumurtlama oldu çatladi denedik ama anlayamadım ben adet bitimimde düzenli günaşiri değerlendiriyorduk yine de adet belirtim hiç göğüs acimasdir bide uçlari beyaz gibi yumurta çatlamasinin beliritisi mi acaba
Gulcingezer Gulcingezer @Cerennnn5858 @ogretmenHnmm @Minik1Civciv @zeynonunannesiiii @La_Liberte @hepoyleolurzaten @Deletedmom_29 @Deletedmom_85
Minik1Civciv Gulcingezer canım benim bende hiç göğüs hassasiyeti olmadığı için bilmiyorum ama inşallah vardır canım benim çok istediğini biliyorum Rabbim bu mübarek günde sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler ♥️🤲🏼
Gulcingezer Meridaily vla canim İlk gebeligmde de boyle gogus agrim Olmustu ama gecen ay da oldu artik kestiremiyorm bakalm anca ayin 1’inde bi test falan yaparm belirtim Olursa ins tutmustur bu defa
Gulcingezer Ormanmeyveli ilkinde de gogus agrim vardi ama bilemedm gecen ay da agridi bisey yoktu bu sefer sudyen galan baya skıyo sismis biraz 5. Gunu yumurtlamanin
Gulcingezer Edanurkeskin yumurta catlamasinda goguseerde degisiklik olmaz diye biliyorm ostrofen progestron hormonlari arttikca goguslerde degisiklik olur doktorum oyle soylemisti
ogretmenHnmm Gulcingezer ay hadi inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum sabirsizlikla🥰 bende bugün devlete gittim kontrole hani ozeldeki dr polikistik over sendromu var sende deyip korkutmuştu ya devletteki doktor bahsetmedi bile ondan hormon tahlilleri yaptı değerlerin gayet iyi durumda dedi
Gulcingezer ogretmenHnmm kuzum bi tuhaf doktorlar sorma ya herkes doktor oldugunu saniyo bisey soyluyo ama ucu nereye gider bu kadin anne olmak istiyo demek yok anca can sıkaar bana da rahim Duvarin ince bebek tutunmaz dedi bu ay baktirdm masallah cok iyi yok oyle bisey dedi
Edanurkeskin Gulcingezer bilemedim ki bende ilk defa oldu göğüs ağrısı ama çok değil tabi ki elleyince oluyor garip geldi bana dediğin hormonlar inşallah kötü anlamda değildir hiç bilgim yok çünkü😒
Gulcingezer Edanurkeskin benim Oturdugum yerde yururken bile sizliyo sis aciyo bu sefer ama gecen ay da aciyordu umutlanamiyorm
ogretmenHnmm Gulcingezer bugun regl oldum canım sonunda tam bir ay olmuştu gecikme şükür oldum.varya nasıl sevindim regl olacagima bu kadar sevineceğim aklimin ucundan gecmezdi vallahi😂 şimdi sorum ben ovulasyon testine ne zaman baslayayim bittikten kac gün sonra başlanıyor memlekete gidecegiz ya bayram tatilinde ona göre ayarlayayim kendimi
ogretmenHnmm Gulcingezer bende var o suan bazen sarimsi gibi oluyor adet olamiyorum ya herhalde ondan
Gulcingezer Edanurkeskin ins canim Bakalm degerlendrdm bu ay ovulasyonla baya da pik gordm hayirlisi olsn ins bakalm bi 5 6 gun snra flan belli olur
Gulcingezer ogretmenHnmm bende koyu beyaz renk bi akinti var yumurtlamadan snra durmustu 2 gundur tekrar basladi bgunde goguslerim Sis aciyo