KızLar geçen hafta salı günü çok sddetli bel ve kasık ağrısı ve aşırı derecede kusmayla hastaneye gttim arastrma sonucu böbrekte 5ml taş çıktı 1 hafta hastane de yattm ama doğuruyorum sandım ve daha 29haftalikdim ilk gebeliğim bilmiyorum da çok korktum öyle felaket ki taş ağrısı iki büklüm geziyorum resmen ve sürekli tuvalet e gtme isteği tuvaletinizi tutarsınız da böbrekler agrir ya aynen öyle oluyor sürekli tuvalet e gdiyorum bunların hepsi de taştan mis 1 hafta boyunca 15-20 ye yakın serum yedim ağrıdan en son doktorum stend taktı ameliyat la aslnda taşı kırıp alacaklardi ama bebeğe zararlı dye cnki anestezi flan vermediler bayiltmadilar lokal yaptılar oyüzden alamadılar stend taktılar taşın yolunu actilar kolay düşmesi için doğuma kadar düşer dedi inşallah ama düşmezse doğum dan sonra kiracaklar böyle bı kötü anım sancım oldu kzlar sizinle paylaşmak istedim hamilelikte çıktı yani taş çok şaşırdık 1 hafta sonra da üroloji ye randevu alacağım bakalım inşallah doğuma kadar düşer ağrısı çok fazla dayanilacak gibi bı ağrı kesinlikle değil benm sancılarm oldukça bebekde de sancı ckti sürekli nst ya toko ya baglandm onda da ağrılar sancılar ckti serum yedim süreklii Allah im bu ağrıyı acıyı kimseye yaşatmasın çok zor ve çok acı vericiii 😔🤲🤲