Hdamla Kızlar 26+3 haftalığım ve bebek hareketini çok yoğun hissetmiyorum zaten karnım da fazla büyümedi normal mi? Doktor günde 10 kereden az hissedersen anormallik var demişti açıkcası bazen hiç hareket hissetmiyorum
Fulyag Hdamla hareket sayımı bildiğim kadarıyla 28. Haftadan sonra başlıyor hatta bana doktorum 32den sonra takip edebilirsin dedi o dönemlerde ben de düzenli hareket hissetmiyordum
Nilay_09 Hdamla aslında en çok bu hft hissetmen lazım canım dinlen tatlı şeyler ye elinle yokla hareket eder inşallah 🙏
Hdamla Fulyag doktorum da bana şimdi günde 10 tane Dedi de açıkcası takip etmedim ben bir olumsuzluk hissetmiyorum çok şükür ama tedirginlik oluyor işte Teşekkür ederim bu arada 😇
Hdamla Nilay_09 sakin gün geçirdiğimde iyiyim yani hissediyorum da yoğun günlerde tık yok zaten artık zorlanıyorum iş falan yaparken 😞
Fulyag Hdamla rica ederim hissetmeyince hepimiz panik yapıyoruz normal zaten 😊 ben de o haftada hissetmediğimde koşa koşa acile gitmiştim muhtemelen yorgunluk hareketlilik vs bunlardan etkileniyorlar bir de henüz hareket düzenleri yeni oluşuyor ondandır yine takipte kalın ama panik dr yapmayın 😊
Tugce222 Bende aynı dertten yanıyorum çokmu endişeleniyorum nolur söyleyin bana 20+5 deyim oynamiyo hiç belki 2.3 kere hissediyorum kıpırtı şeklinde normalmidir ya bendede bi anormallik yok gerçi ama
Hdamla Tugce222 normal normal canım çünkü ben sürekli ve net olarak hissetmeye 24den sonra başladım 20-22 haftalarda hep az az hissediyorsun ve çokta yoğun olmuyor korkma :) Allah’ın izniyle bir şey yok 😇
Hdamla Fulyag yaaa çok teşekkür ederim gerçekten 😍😇😇 İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım 😇