Fasulyeninannesi Hndzya 5 mayıs erkek içerde hentbol maçı yaptığını düşünüyorum 🤔😂😂🌸💕 benim ikinci gebelik olduğu için 12.haftadan itibaren hareketleri hissetmeye başladım kızımda 7. Aya kadar içimde tuğla gibi hareketsiz bişy taşıdığımı düşünüyordum 😂😂😂😂
Busraaras Queengmz aynı gidiyoruz benimde mayıs 15 benimde kızım olcak bizimde detaylı ultrason 4 ocak ☺
seydam Bizde 8 Mayıs inşallah içerde bazen bir kıpırtı oluyor oğluşum mu değilmi bilemedim (Gaziantep)
Mercimekannesi Benimde doğumum 30 Mayıs bir kızçem olucak ama hala hareketlerini hissetmedim 17+5 iz 🤔
Aynurgul Benimde 13 Mayıs gibi oğluşum olcak, hareketlerini 18. Hafta da hissetmeye başladım şuan 20. Haftadayız bizde 🤗
Lolonunannesi Benimde 8 mayis erkek bebeğim 😍 bebeklerinizin kilosu nasıl kızlar benim ayrıtılı ultrasonda 400gr çıktı
Ballilokma Lolonunannesi 8 mayis kizim olacak hareket ediyor hamdolsun 449 gr cikti benimde 21. Haftada
Adakumsal2018 Bizde 19 haftalığız 22 mayıs görünüyor doğum, bir prensesim olacak Allah’ın izniyle ♥😻😍🐣
Senis Bende 20 haftalik hamileyim 11 mayista olucak insallah küçük meleğim 😇 ilk hareketini 18 haftalikken bir kere hissetmistim daha sonra bu haftaya kadar hic bir hareketlenme yoktu simdi ise minik minik kipirtilar hissediyorum ve mutluluktan deliriyorum sanki 😊😊
CeylinEsila Queengmz 13. Haftada erkek dedi. 20. Haftada hala soruyorum erkek mi diye🤣🤣🤣 değişir yanlış görmüş ihtimalind karşı. Ne zmn kız dedi
CeylinEsila Queengmz Rabbim gönlüne göre versin detaylıda tekrar söylüyor. Ay benide seninki kız hamileliği diye diye hep içimde şüphe oldu. Bigünde burda birisi yazmıştı 6. Ayda oğlu olacakken kızı olacağımıydı yada tam tersini öğrenmişti. En son doktor evet erkek bak değişmez diyince sormaktan vazgeçtim🤣🤣 insan şüphede kalıyor. Ben bişeyde almadım değişir ihtimaline karşı. 20. Haftada başladım