Kızlar desteğinize ihtiyacım var resmen doğum heyecanım varken uğraştığım şeye bakın. İnsta TikTok fenomeni olan birinin tavsiye ettiği sayfadan (anne_eli_kalbimde) 120€ luk ürün sipariş ettim 4 haftadır beni oyaladılar beklettiler kargo 3 hafta sonra yazdım kargoya verilecek dediler sonra bidaha ulaşamadım 😔telefonlara bakmıyorlar sitelerini kapatmışlar whatsappdan dönmüyorlar birtek instagramları açık sonra ödeme yaptığım kadının Facebook unu buldum şikayet varda baktım meğer tek değilmişim yazık bu mübarek ayda yavrumun rızkını yediler ne heyecanla bekledim ürünleri 😔 o fenomenede yazdım DOLANDIRIYOR diye ama hiç oralı bile olmadı üstüne bide beni engelledi canlı yayında söylediğim için 😔isteyene konuşmaları atabilirim benim düştüğüm tuzaksa düşüp sipariş vermeyin bu siteden. Hatta bana destek olup sayfada yorumlara ürünleri yollamadıklarını yazarsanız başkalarının haklarına girmekten kurtarırız beni engellediler kesin sildiler yorumlarımı 😔 yurt dışındayım acaba ne yapabilirim burdan başka bilmiyorum gitti param bari başka anneleri kurtarayım diye sizlere başvurdum.