Gizem28 Kızlar merhaba 27+4 hamileyin dün sürekli ayaktaydım ve bebeğim sürekli hareket etti hic durmadı ayakta olduğum zamanda hareketleri acılı oluyor sanki karnimin icini tutup çekiyor gibi acı hissediyorum bugünde öyle 2 gündür çok hareketli normal mi acaba yaşayan var mi aynı durumu
Asafinannesi Gizem28 hareketli bebek mutlu bebektir 😋 karnı toktur, yerinden memnundur, kan akışı iyidir, sağlığı yerindedir 😋 ben gün içinde Arada bi uzanırım özellikle ki rahat rahat hareket etsin 😍
Nilay_09 Normal canım merak etme bizde 27+1 hft olduk maşallah hiç duracağı yok 🤗🤗🐣 ben geçen haftalarda doktora gittim sırf bu yüzden çok hareketli bi problemmi var diye doktor da normal dedi sağlıklı bebek hareket çok eder için rahat olsun 😊😉
istanbulluanne 27 haftaligim bende benimde öyle ya endişe ediyordum ama normalmis 😊 ayaktayken bile durmuyor hep hareket halinde sipa
Tugce222 Gizem28 bende 20+5deyim benimkide hareket etmiyo kizlar ya bazen günde 2.3 kere falan hissediyorum genelde ben yemek yerken falan oynuyo oda normalde hiç hissetmiyorum yaaa