Amine-berra Kizlar transferimin 12.gunu betam 528 çıktı doktorum ikiz olabilir mayısın 11ne gel tam belli olur ddi
star3star Amine-berra benim ilk 12. gün değerim 948 di 14. gün tekrar taptırdığımda 4779 a fırlamıştı
Bella_63 Amine-berra benim 11.gün 1500civarıydı sonucum. Bana da ikiz muhtemelen demişti doktorum öyle de oldu fakat değere göre yorum yapılması doğru değilmiş aslında Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla devam eder
Eylul10 Benimde 12. Gün 1383 çıktı gün aşırı tekrar yaptırdım 3500 lere gelince doktor ikiz olabilir dedi tek kese gördü. 5. Hafta çift kese gördü 😂
Kubraveikizler Benim de 13.gun 3280′di yüksek ihtimal ikiz dedi. Ertesi gün tek kese gördük. 2 hafta sonra 2 kalp atışı duyduk.
Amine-berra star3star maşallah bnde iki gün sonra tekrar vercem bnm kide inşallah iki katı olur bnm ki bugin 528 çıktı size bakılarak bnm ki tek galiba
star3star Amine-berra hiç öyle düşünmeyin beta değeriyle ikiz yada tek belli olmuyor.keseyi görmek en garantisi oluyor.sağlıkla olsunda tek yada ikiz bence farketmez