Adeka https://imgyukle.com/i/RXWYtP merhaba reglime 3 gün varken beta değerim 2.25 çıktı bugün rwglime 2 gün var ve asır aşırı silik çizgi çıktı çok arada kaldım sevinsem mi uzulsem mi?
Gamzelit Adeka benimkide böyle çıktı canım ama kan veremedim bugün inşallah bu mübarek günde hepimize nasip olur🤲🌼 bence yükselecek değerin🙏
1ciftyesilgoz Canım sana yazdım yumurtlama günlerimiz aynı benim de çift çizgim olmasına rağmen beta değerim 2.14 çıktı inşallah yükselir
Adeka 1ciftyesilgoz gerçekten mi baya belirfindi sizinde aslında uzuldum ama siz üzülmeyin umarım ikimizinkide yükselir bugün mu verdin kanını canım doktorun vs bişey dedi mi
1ciftyesilgoz Adeka doktora sonucu göstermedim canım negatif değer diyecek çünkü canım daha da sıkılacaktı. Bence varlar ben hissediyorum. Negatifken hep 0.100 1.2 olan değerim ilk defa 2.14 gördü. Umuyorum ki yeni tutunuyordur öyle diyelim
Adeka 1ciftyesilgoz yarın vermem gerek normalde iki gün sonrası yarın ama vermek te istemiyorum eğer hasta olmazsam vericem
1ciftyesilgoz Adeka hayırlı haberlerle gel canım çok dua ettim bu akşam rabbim kabul etsin hepimizin dualarını🤲
e_k *benimde 3 gün adet gecikmem var iki tane test yaptim ikiside pozitif cikti beta hcg 11,45 cikti Cuma günü tekrar gel dedi doktor tekrar kan alincak insallah dua edin kizlar 🤲🏻*
Adeka 1ciftyesilgoz canım hiç bişey yapmadım sabah kaset test yaptım negatif kan vermeye de gitmedim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ya 😔 yarın regl günüm hastalanmazsam cumartesi vericem kan sen naptın?
Adeka 1ciftyesilgoz çok üzüldüm canım ya benimde öyle olucakti işte o yüzden vermek istemedim kan üzülme ama olsun napalim herşey Allah’tan kuzum🌼