bebegimibeklerken94 28 haftalık gebeyim tetanoz aşısı oldum çok fazla yan etki yaptı halsizlik bulantı vücut ağrısı benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı? Tansiyon normal çıktı bebeğinle ilgili başka bir şey mi var diye çok korktum. Hareketlerini hissediyorum çok şükür ama Kontrolümüz cuma günü
Pyrz_07 bebegimibeklerken94 ilk dozda benimde öyle olmuştu 2. Dozu pazartesi yaptırdım ağrısı bile çok azdı
53733778 bebegimibeklerken94 bende dün oldum ve kolum aşırı derecede ağrıyor şuan başka bir yan etki yapmadı bebeğin kalp atışlarını dinlediler gayet iyi dediler ama kaç gündür içimde deli gibi hareket eden çocuk dünden beri hiç hareket etmiyor yarın kontrolum var
Cigdemm1 Pyrz_07 ilk dozu hangi haftanızda olmuştunuz acaba ben yarın 20 haftalık olacak haftaya da randevumuz var 21+1 de doktoruma sorup olmak istedim her gebe oluyor mu
Deletedmom727271 Aşı bebekle alakalı değil canım bişi olmaz. Sadece sana yan etki yapar. Geçmiş olsun
Pyrz_07 Cigdemm1 20 haftalıkken oldum 2. Dozu 25+3 de oldum doktor yaptır dedi önemli bişe arayın veya msj atın doktorunuza bence geçikmeden yaptırın belirli haftalarda oluyor sadece
Moonlight38 Cigdemm1 Bugün 21.haftamda tetanoz aşımı oldum, sezeryxn doğum olması durumunda enfeksiyon kapmamak için şartmış, aile hekimliği bilhassa takip ediyor, onlar çağırdı diye gidip bugün oldum
Ebruxxxx Bende dün oldum asi kolum çok ağrıyor ama 20+5 gittim aksine normalden fazla bebeğimin hareketlerini hissediyorum tekme felan değilde sanki kıpır kıpır olmaya başladı .